E2y

Hur man gör en brud huvudbonad med nät och fjädrar

Den brudklänning spelar en stor roll i bröllopet

Den brudklänning spelar en stor roll i bröllopet, men en av de viktigaste accenter som kommer att göra eller bryta klänning är brud huvudbonad. Även om de flesta klänningar kommer med sin egen huvudbonad, skräddarsy din egen är fortfarande en av de enklaste och billigaste sätten att få exakt den typ av brud headpiece som kommer att avsluta din dröm bröllop. För brud överstycken, är net och fjädrar en av de bästa valen. Net och fjädrar är mycket känslig och omedelbart accentuera de flesta klänningar. Här är hur.

  1. Gör kroppen. Kroppen av brudkläder headpiece utgörs av nättyg. Se till att du spenderar lite tid att välja den typ av tyg som du kommer att använda eftersom det kommer att avgöra mycket av designen. En tung nättyg kommer inte att tillåta mycket pustande och flytande rörelse som söks i de flesta brud överstycken. Samtidigt kommer Net tyger som är alltför lätt att inte stanna kvar och kan röra sig för mycket under själva vigseln. När du har valt den nättyg, gäng upp för att bilda ett moln.
  2. Testa på brudens huvud. Se till att du kontrollerar brud huvudbonad på själva bruden, eftersom den anpassade huvudbonad ska flöda från huvudet på bruden vacker. Du bör också överväga vilken typ av klänning som bruden ska bära, liksom hur hon kommer att få håret gjort under själva bröllopet. Dessa typer av brud huvudbonad brukar fungera bra med chignons eller bullar. När du har fastställt den form som du vill ha det nättyg att ta, använda sömnad stift för att låsa konstruktionen på plats.
  3. Sy på. Ta ett vitt tyg och använda detta för att sy kanterna på vävnadsnätmaterial tillsammans. När detta är gjort, kan du ta bort sömnad stiften. Om du tänker för mycket uppsvullna mönster, bör du infoga fyllning inuti huvudbonaden, såsom mycket lätta netto tyger. I vissa fall kan du lämna även en siden blomma inuti brud huvudbonad innan du faktiskt sy huvudbonaden nära.
  4. Designa fjädrar och blommor. Nästa steg kommer att vara för dig att skapa en design med hjälp av fjädrar och blommor. Blekt vita fjädrar är det billigaste, men du kan även köpa större och mer elegant dekorativa fjädrar såsom vita påfågelfjädrar. Ordna dessa på bordet, innan du syr dem på huvudbonaden. Den X-stygn används vanligen för att sy fjädrarna ihop. Se till att du använder en silkestråd som matchar färgen på fjädern.
  5. Fäst fjädrar till brud huvudbonad. När fjädrar och blommor silke har sytts ihop, kan du fästa dessa på nätet huvudbonad. Sy dessa på plats. På själva bröllopsdagen, kan du säkra den färdiga brud huvudbonad med dekorativa stift eller tips pärla.

Med en net och fjäder brud huvudbonad

Hur man gör en brud huvudbonad med nät och fjädrar. Testa på brudens huvud.
Hur man gör en brud huvudbonad med nät och fjädrar. Testa på brudens huvud.

Med en net och fjäder brud huvudbonad, är någon brud säker på att titta bedövning. Bröllop är tänkt att vara en av de mest minnesvärda dagar i en människas liv. En ursnygg net och fjäder brud huvudbonad är ett steg närmare den riktningen.