E2y

Hur man gör en bröllopsfest box presentkort

En bröllopsfest presentask är där gästerna uppmuntras att släppa sina höljeförsedda gåvor, förmodligen kontanter eller checkar. Eftersom par kommer ha dessa kontanta gåvor säkra från nyfikna ögon och händer, kommer du vill att presentkortet rutan för att emulera en spargris av något slag (utan grisen). Ett sätt att göra detta är att göra presentkort rutan en kaka - en tre-lager kaka för att vara exakt. Här är några steg för att göra det.

Hur man gör en bröllopsfest box presentkort. Göra nedskärningar.
Hur man gör en bröllopsfest box presentkort. Göra nedskärningar.
  • Börja med lådorna. För att skapa din tre lager bröllopstårta mottagning box presentkort, behöver du tre lådor, en liten en för toppen, en något större en för mitten, och en stor en för att tjäna som bas. Lådorna kan vara rund eller fyrkantig. Det är upp till dina önskemål. Dock bör rutorna göras från kartong eller åtminstone, papier mache. Du kan få dessa från några lokala konst och hantverk leverans butik. De bör inte vara så dyrt.
  • Göra nedskärningar. Börjar med boxen för toppen, kommer du vill göra två slitsar eller hål. En upptill och större en vid botten. Den översta slitsen blir gapet för gästerna att glida och sätta in sina presentkort i, kommer den nedre skåran låta korten falla in i nästa ruta och ner till botten. Skåran på toppen bör vara stor nog att passa en medelstor kuvertet eller kortet.
    När den första lådan har skurits, fortsätt med boxen i mitten. Slitsen på toppen ska vara något större än den nedre slitsen på den översta boxen. Längst ner i den mellersta rutan, gör en ny skåra större än slitsen du gjort på toppen av samma låda.
    Slutligen kommer den sista snittet göras på den nedre rutan. Du behöver bara göra en skåra i toppen eftersom bottnen kommer att vara basen där alla kort kommer att falla en gång in genom den översta rutan. Därför bör slitsen denna ruta vara störst.
    När du gör slitsarna, se till att de inte är synliga när du stack varje låda ovanpå den andra. Endast den översta lådan bör ha skåran syns.
  • Montera kakan. Placera rutorna ovanpå varandra och ställer upp slitsarna så att alla de insatta kuverten kommer att falla rakt igenom till basen. Limma rutorna på plats.
  • Starta dekorera. När alla lagren är på plats, kommer nästa och sista steget är att dekorera. Först, kan du linda hela kakan med tyg för att göra det mer tilltalande. Det kan vara bättre att göra detta innan monteringen men det är helt upp till dig. När detta är gjort, kommer den sista touch vara bandet draperad från toppen ner till botten på fyra sidorna av kakan. Det kommer att se ut som en gåva tårta och bör innebära dess funktion.

Där har du det: en trevlig bröllopsfest presentförpackning som ser ut som en vacker tre-lager kaka. Nu kan du vara säker på att eventuella monetära gåvor som infogas i det kommer att vara säkra.