E2y

Hur man gör egna dog tags med färg sublimering

Anpassade dog tags är trevliga förebådande presenter för fester och speciella evenemang. Du kan göra din alldeles egna dog tags med färg sublimering genom att använda en färgsublimering skrivare och en värme press. Processen är ganska enkel om man har rätt utrustning. Du kan göra detta för bröllop, födelsedagar och även för eget bruk. Ta reda på hur man gör egna dog tags med färg sublimering genom att följa stegen som anges nedan.

Hur man gör egna dog tags med färg sublimering. Material som du behöver.
Hur man gör egna dog tags med färg sublimering. Material som du behöver.
  • Material som du behöver. De material som du behöver är vanliga dog tags, den bild som du vill skriva ut på hunden taggen en färgsublimering skrivare och en värme press. Du behöver också ett bildredigeringsprogram i datorn så att du kan ändra storlek och upplösning av fotot som du vill skriva på hunden taggen. Samtidigt förbereda ditt material kan du ställa upp värmen pressen och ställ in den på 400 grader Fahrenheit.
  • Förbered fotot. Förbered foto eller en logotyp som du vill skriva ut på dog tags. För att göra detta, starta programmet fotoredigering på datorn och öppna filen som du vill. Ändra storlek på bilden som du vill 30 mm x 50 mm. Detta är den storlek som du behöver så att den får plats på en normalstor hund tagg. Därefter ändrar upplösningen på bilden till 300 dpi. Spara bilden som du har skapat.
  • Skriva ut bilderna. Överför bilder som du har skapat till ett tomt dokument. Öppna ett nytt dokument och kopiera och klistra in bilden som du beredd tidigare eller dra den till den tomma skärmen. Se till att bilderna har utrymmena mellan dem så att du kan klippa dem lätt och överföra dem till hunden taggen. Innan du skriver ut, gå till utskrift egenskaper och välj alternativet för "spegelbild" utskrift. Detta är viktigt eftersom du kommer att hålla det på hunden taggen. Om du inte gör detta, kommer bilden att vändas. Nu kan du skriva ut bilderna.
  • Klipp ut bilderna. Klipp ut bilderna men lämna ett bidrag på sidorna för enklare hantering. Du kan klippa upp dem individuellt.
  • Skriva ut bilden på hunden taggar. Placera utskurna bilder på värmen pressen och sätta dog tags över dem. Se till att bilden är i hunden taggen så att det kommer ut helt. Efteråt skär ut ett ark vax papper och lägg dem ovanpå dog tags. Detta kommer att skydda din hund taggar. Tryck på värmen pressen i ca 30 till 40 sekunder att överföra bilden till hunden taggar.
  • Låt dog tags svalna. Ta bort dog tags från värmen pressen när du är klar utskrift. Du kan använda arbetshandskar när du gör detta eftersom dog tags blir mycket varm. Låt dem svalna lite och ta sedan bort vax papper. Nu har du några dog tags tryckta med färg sublimering.

Använd dem som väska taggar, nyckelringar eller tillbehör som du kan bära.