E2y

Hur man gör deodorant pulver för hundar

En hund är människans bästa vän

En hund är människans bästa vän. Djurägare älskar sina hundar och vidta åtgärder för att se till att husdjur är väl omhändertagna. Hygien är en av de viktigaste faktorerna som ägarna vill täcka. Djurägare gör det en punkt att se till att husdjur hålls rena hela tiden så de återstår att vara friska och ständigt kelig när vi spelar med dem. Trots att antalet tvål och schampo ute på marknaden, är en av de fortsatta problemen med hundar lukten som är resultatet av olja och smuts bygga upp och mättar hundens päls.

Framställning

Förberedelser. Detta projekt kräver enkel insamling av ingredienser och objekt, vilket kan vara lätt att hitta i huset såsom bakpulver. Det är viktigt att ha dessa saker framställs i ett hörn eliminerar behovet att flytta från ett rum till ett annat på jakt efter de andra material som ska användas i projektet.

Kom igång

Få igång. Gör detta genom att få tag på lavendel och bakpulver. Använd till sil för att kombinera de två ingredienserna i en bunke. När detta är gjort, göra de nödvändiga förberedelserna för att tillämpa detta på husdjur. Applicera en tesked av blandningen vid en tid till ditt husdjur päls. Se till att du arbetar blandningen genom hundens päls hud. Detta gör att du effektivt LUKTFRI ditt husdjur. Den bakpulver fungerar insupa och absorbera lukter och oljor som har mättade din hunds päls medan lavendel blad påpekar att behaglig doft utan att locka skadedjur eller insekter. Låt denna blandning för en bra 10 till 15 minuter.

Hur man gör deodorant pulver för hundar. Förvaras åtskilt överskott.
Hur man gör deodorant pulver för hundar. Förvaras åtskilt överskott.

Snabba tips: Det är bäst att göra detta på bakgården i stället för inne i huset så det blir inga problem med rengöring av bakpulver.

Förvaras åtskilt överskott

Förvaras åtskilt överskott. Använd någon återvunnen burk för att hålla borta alltför bakpulver blandningen som inte har använts. Detta kommer att vara bra att använda för ännu en rengöring session.

Groom hunden

Groom hunden. Grooming din hund innebär borsta bort blandningen från pälsen. Du kommer att märka att bakpulver är relativt lätt att borsta ur hundens päls efter din ansökan. Grooming kan också betraktas som en bra bindning ögonblick för både master-och husdjur. Detta kan visa sig vara en rolig rengöring aktivitet trots allt!

Rengör ytterligare

Rengör ytterligare. Ta tag i våtservetter och köra den över hundens päls så att resterande blandning av bakpulver och lavendel på pälsen kommer att tas bort. Var extra försiktig i att se till att undvika hundens ansikte och ögon som detta gjort är. Notera också hur vissa hundar kan vara extra känslig. Om hunden har hud som är känslig, är det bäst att göra sig av med våtservetter och fukta en ren handduk eller trasa i stället för att torka bort det alltför blandning.

Upprepa processen

En hund är människans bästa vän. Förvaras åtskilt överskott.
En hund är människans bästa vän. Förvaras åtskilt överskott.

Upprepa processen. Det föreslås att denna verksamhet ske minst en gång i månaden. Detta garanterar att din hund hålls snyggt och rent luktade hela tiden.

Att hålla husdjur rena, välvårdade, kräver hälsosam och god-luktande inte mycket, om du vet hur du gör din egen pulver hund deodorant.