E2y

Hur man ger en möhippa

När du har fått en viss typ av uppgift

När du har fått en viss typ av uppgift, vill du alltid ge ditt bästa. Du vill göra det bästa av det och inte låta något förstöra den förberedda planer du redan har. Detta gäller särskilt när du funderar på en mycket viktig händelse, som en gång i livet möhippa.

Tjejer vill alltid det bästa de kan ha

Tjejer vill alltid det bästa de kan få. De tar alltid glädje i att få uppmärksamhet. Även killar känner på samma sätt, det snart kommer att bruden bara vill ha all uppmärksamhet för sig själv på den näst mest värdefulla händelse (naturligtvis, är det bröllopsdagen själv den första).

Det finns några saker som måste beaktas innan och under bröllopet duschen. Om du har en stor fest, kan man lika gärna veta dessa viktiga riktlinjer:

Datum dagen som ett "måste"

Välj ett datum som säkerligen gäller för dem som kommer att delta i shower part, främst bruden och mödrarna till både bruden och brudgummen. Vanligast valda datum är antingen två månader eller två veckor innan själva bröllopet.

Hur man ger en möhippa. Datum dagen som ett "måste".
Hur man ger en möhippa. Datum dagen som ett "måste".

Få gästlistan plockas

Bruden håller främst auktoritet plocka vem och hur många gäster hon vill gå med henne i hennes parti. Låt hennes namn och plocka dem hon skulle vilja bjuda in. Det är djupt rekommenderas att inte bjuda in någon gäst som inte är en del av listan.

Temat

Detta är den del där du och den som hjälper dig att visa sin kreativa sida i parti planering. Välj ett tema alla säkert inte kommer att glömma. Du kan välja något tema så länge den uppfyller dig. Mestadels kända teman: underkläder duschar, duschar smekmånad, och runt dygnet duschar.

Markera platsen

Ditt val av placering beror på hur mycket pengar du är villig att kasta för partiets framgång. Det beror också på de människor som kommer att samla på nämnda händelse. Även din position bör sammanfalla med den valda tema. Bestäm om det skulle vara privat eller offentlig fest.

När du har fått en viss typ av uppgift. Få gästlistan plockas.
När du har fått en viss typ av uppgift. Få gästlistan plockas.

Skapa inbjudan

Inbjudningar oftast skickas i åtminstone tre veckor förväg. Du kan maila dem eller leverera inbjudningar personligen. Om postas, kom ihåg att ta med ett kort som kommer att framkalla sitt svar på inbjudan med deras telefonnummer också skrivit. Vara konstnärlig med din inbjudan. Det bör återspegla den typ av tema du har.

Maten

De arrangemang och planer för livsmedel bör diskuteras och lösas i förväg för att undvika argument som kommer att stiga när den dagen kommer närmare. Vanligen serveras på duschar som detta är plockmat. Fullständiga måltider kan också serveras.

Spel

Låt aldrig stämningen vända tråkig

Låt aldrig humöret vända tråkig. Förbered spel som ökar energin av deltagarna. Detta ger också möjlighet för alla att mingla och umgås med andra i det, så bättre att ha det svalt och skönt.

En möhippa är en once-in-a-lifetime händelse för en brud, så du bör göra det så speciellt som du kan. Bjud in rätt personer, äta bra mat och njuta av spelen.