E2y

Hur man designar en brudgum bord för ett bröllop

Ett bröllop är en speciell dag för både bruden och brudgummen

Ett bröllop är en speciell dag för både bruden och brudgummen. Men för det mesta blir bruden mer uppmärksamhet - från blommor till brudklänning. Brudgummen, å andra sidan, får mindre uppmärksamhet. Vem skulle någonsin tro brudgummen vill ha uppmärksamhet, också? Bröllopet är tänkt att vara en speciell dag för dem båda så brudgummen ska känna mig speciell också. Att ha en brudgum bord och utforma det väl är ett enkelt men effektivt sätt att få honom att känna sig speciell.

Hur man designar en brudgum bord för ett bröllop. Kakan.
Hur man designar en brudgum bord för ett bröllop. Kakan.

En brudgum bord för ett bröllop har varit en tradition i vissa delar av världen. Detta är i grunden vad namnet beskriver, ett bord för brudgummen. Detta är en särskild tabell som speglar brudgummen.

Glöm aldrig det mörka kaka, skivad individuellt och redo för att ge bort. Legenden säger att om en jungfru sätta en bit av den kakan under kudden innan du sover, kommer hon drömma om den man hon kommer att gifta sig. Ingen kan intyga att sanningshalten i det, men åtminstone det säkert kommer att lägga roligt att den traditionella brudgummens bord.

Ett bröllop är en speciell dag för både bruden och brudgummen. Brudgummens bilder.
Ett bröllop är en speciell dag för både bruden och brudgummen. Brudgummens bilder.

Så, här är några tips du kan följa när man utformar en brudgum bord för bröllop:

  • Kakan. Fråga brudgummen för hans förslag på vad tårtan ska visas på brudgummens bord. Traditionellt kan en chokladkaka göra susen eftersom det kontrasterar med den vita färgen bröllopstårta. Det kan vara en boll-formad kaka, en stadion-ser kaka, eller en logotyp kaka.
  • Brudgummens bilder. Samla brudgummens bilder från hans nyetablerade år till idag. Det är en bra idé att inkludera hans bilder speciellt om det blir några besökare inte så bekant med brudgummen. Detta är ett bra sätt att introducera brudgummens andra sidan.
  • Samla memorabilia. Kanske brudgummen har några troféer, särskilda pennor, certifikat eller annat speciella för honom som beskriver vilken typ av person han är. Dessa saker är bra tillägg för brudgummens bord.
  • Tänk på ett tema. Utforma brudgummens bord blir lättare om du har ett tema. Temat kan vara brudgummens favorit sport eller hans andra intressen. Det är okej att gratulera det övergripande bröllop tema också. Men det blir bättre om brudgummens bord är olika så det kommer att stå ut från andra bröllop jippon.
  • Lägg drycker. Bortsett från kakan, varför inte sätta några förfriskningar för gästerna? Det kan vara en stans eller en hälsosam fruktjuice. Låt brudgummen bestämma vad han vill dela med gäst från hans brudgummens bord.
  • Mer mat. Plockmat som kringlor eller skivor frukt är bra komplement till brudgummens bord. Återigen, låt brudgummen bestämma vilka plockmat ska ingå på bordet.

Oavsett hur du utformar brudgummens tabellen är det viktiga att det kommer att återspegla brudgummens personlighet. Det är därför det är mycket viktigt att han är involverad i att välja och utforma. Detta är det enda sättet att brudgummen kommer att uppfyllas av vad som kommer att återspeglas på hans egen brudgummens bord.