E2y

Hur man bygger en vovve dörr

Det finns inget mer ansträngande och motbjudande än att ständigt städa upp dina lurviga hus medlemmarnas avföring från golvet i vardagsrummet eller från din favorit soffa. En vovve dörr är precis vad du behöver i utbildning husdjur att hålla ut ur huset oavsett måste hållas ut. Det gör att ditt husdjur enkel in-och utgång utan mänsklig hjälp. Att köpa en hund dörr kan kosta dig mycket men att bygga en själv kan du spara en stor summa pengar. Att bygga en bra kvalitet men låg-budget doggie dörr är lätt. Här är hur.

  • Leta efter en perfekt plats där din hund kan enkelt in och ut. Du kan bygga en från din dörr eller din vägg. En stor plats skulle vara ett område där hunden kan accessibly gå till bakgården eller främre ingången till huset.
  • Mät dimensionen av dörren. Dörren bör mätas inte exakt storleken på din hund. Ge dörren en fem-tums ersättning till alla sidor så att din hund inte kommer att ha några dåliga erfarenheter när de tillträder eller lämnar området.
  • Skär nödvändig dimension från din vägg / dörr. Kontrollera den elektriska plan för ditt hus innan du skär för att undvika att skada elektriska ledningar innanför murarna. Använd en vass såg att skära jämnt.
  • Förbered dörren. En vovve dörr finns i många varianter. Det kan vara en plast eller gummi dörr, en aluminiumplåt, en trä eller metall dörr, eller det kan också vara själva väggen (men i de flesta fall, plast och trä dörrar är mer passande och praktiskt för din hund). Bara ta ditt pick och mäta det på ett sätt som kan hängas in i väggen. Gör två doggie dörrar till prep ditt hus för kraftiga regn och hålla kall luft från att komma in. Klipp din valda material för doggie hund med en såg, en kniv, eller en sax. För trädörrar, se till att ha alla sidor och ytor noggrant slipade och befriade från hårda kanter som kan repa din hund.
  • Konstruera en metallram. Denna ram kommer att monteras först innan du ansluter doggie dörren på väggen. Detta är grunden för dörrens stora engagemang. Mät ramen, med samma höjd och bredd på den graverade väggen och börjar skära den.
  • Fäst ramen. Fäst den i väggen med en skruv pistol. Börja skruva ramen från insidan, till alla sidor av den rektangulära ramen. Sätt tre skruvar på alla vinklar: en på vänster sida, en i mitten och en på höger sida. Gör samma sak för varje sida. Kontrollera om ramens kompakt och solid fastsättning på väggen.
  • Nu fäster doggie dörren. Ta några slutbehandling naglar och börja hamra doggie dörr i väggen. Täta inte utanför muren. Eftersom du bygger en vovve dörr, kommer du bara att fästa den ena sidan av doggie dörren. Dörren är typiskt en svängande dörr, men med gångjärn på toppen och inte på sidan.
Hur man bygger en vovve dörr. Leta efter en perfekt plats där din hund kan enkelt in och ut.
Hur man bygger en vovve dörr. Leta efter en perfekt plats där din hund kan enkelt in och ut.

Så det är det! Om du fortfarande har tid och energi, kan du måla och polera doggie dörren för lite lyx för dina husdjur.