E2y

Hur man bygger en modulär hundkoja

Vad är en kennel

Vad är en kennel? Det är i grunden en bur-i rymden byggd för din hund. Det gör att din favorit husdjur att röra sig fritt och runt ett säkert område, utan att tillgripa betungande kedjor och halsband. Det gör din hund att känna sig hemmastadda även han är begränsad i det. Enkelt uttryckt är det ett bra ställe att lämna din hund när du ska vara borta ett tag. Nu, om du har en hel del hundar att leta efter, så bör du överväga att ha en hund kennel modulärt. Det är en serie eller en uppsättning enskilda kennlar avsedda att användas i ett djurhem, en veterinär kontor, eller en gemensam bakgård. Här är några riktlinjer för hur du kan bygga din egen modulära hundkoja:

  • Förbered dina timmer ramar. Du måste skära virkesbitar mäter 2 "x 4". De kommer att användas vid utformningen av den övre och den undre strukturen på din kennel. Specifikt behöver du 12 10-fot långa 2 "x 4" 's och 12 5-fot långa 2 "x 4"' s.
  • Montera din ram. Sätt ihop de skurna bitar. Ditt mål är att forma en kub ur dem. Du behöver fyra stycken 4 "x 4" 's för dina hörnstolpar. Börja monteringen genom att använda någon av de 4 "x 4" 's som fundament medan 2 "x 4"' s att strukturera upp och botten delar. Du kan behöva be hjälp här. Någon måste hålla ramen i upprätt läge när det arrangeras. När du har bildat den första hörnstolpe, sätt de resterande 4 "x 4" 's in i den 5-fot långa 2 "x 4"' s. Varje 4 "x 4" bör placeras exakt 1 "och 7" ifrån varandra. Tillsammans kommer de att ge ett starkt stöd till din kennel.
  • Ställ in ditt ansökningsbrev. Med undantag för bestämmelserna om dörrarna och de övre och nedre delarna, bör du täcka alla de inramade områden. Du kan använda ett staket kedjelänk. Använd dina avbitare att korrekt passa kedjelänk. Under tiden, använda några skruvar och spikar för att fästa stolparna.
  • Träna dina dörrar. Du behöver för att bygga tre ramar. De bör vara tvådimensionell. De bör mäta 9 '11 "x 3". Ena sidan av din ram bör vara helt täckt av en kedja länk stängsel. Fortsätt att fästa gångjärn bitar. Borra motsvarande hål i dörrarna, både till de ramar och stolpar support. Återigen, du behöver hjälp av en annan person för att hålla dörren på plats medan du försöker att fästa gångjärnen. Eftersom dörren mätningen är mycket specifik, förväntar sig en lucka, ungefär en halv tum, att separera ramen av dörren från ram i kenneln. Installera spärren fixturer. Placera dem på motsatt sida av dörren och den angränsande stolpen. Spärren funktioner kommer att tillåta dig att enkelt fästa dörren och garantera säkerheten för ditt husdjur.
Hur man bygger en modulär hundkoja. Förbered dina timmer ramar.
Hur man bygger en modulär hundkoja. Förbered dina timmer ramar.

Börja bygga din hundkoja modulär nu.