E2y

Hur man ber en kille till balen

För varje gymnasieelev en av de bästa tiderna på året är balen. Prom är oftast ett par veckor innan skolan slutar och alla är inte bara glada om skolan görs, men de får också en sista chans under läsåret för att festa med sina vänner. Alla tjejer får välja ut fina klänningar, killarna får sina smokingar och de flesta människor får en limousin för transport. Det är en bra tid att alla borde få uppleva. Traditionellt en kille frågar en tjej till balen, men denna artikel är för de flickor som vill ta initiativ och be en kille att gå till deras bal.

Steg 1

Hur man ber en kille till balen. Plocka personen.
Hur man ber en kille till balen. Plocka personen.

Plocka personen. Det verkar ganska självklart, men du kommer att behöva välja en kille att be till balen. Den svåra delen är att se den killen du vill ställa till balen är fortfarande tillgänglig. Var noga med att göra en del efterforskningar och se till att han inte planerar på att be någon annan att balen. Detta kommer att hjälpa dig att undvika pinsamheter. Möjligen killen du är intresserad av är också intresserade av dig och i så fall måste du be honom innan han planer på att fråga henne. Kärnpunkten är att vara säker på att du är bekväm med den person du frågar, och sedan gå vidare med inbjudan.

Steg 2

Öva. Eftersom du går mot strömmen och frågar killen till balen, kanske du vill öva vad du ska säga. Detta kommer att hjälpa dig att bli mer säker när man frågar honom och undvika stamning eller nervositet.

Steg 3

Tänk på något kreativt. När du har någon som du vill ställa till balen, kan du vara kreativ med hur du ber honom. Det finns så många roliga sätt att be någon att balen. Du kan skicka dem anteckningar som har ledtrådar till vem som frågar dem. Eftersom det finns så många olika saker du kan göra, tänka på något roligt som kommer att få honom upphetsad att delta i balen med dig.

Steg 4

Steg 1. Tänk på något kreativt.
Steg 1. Tänk på något kreativt.

Fråga. Nu när du är bekväm med att be din dejt, måste du bara gå vidare och fråga honom. Även om du kommer att bli helt nervös om det, är det okej. Håll dig självsäker och visa honom att du verkligen vill gå till balen med honom.


Om du är en tjej, göra saker annorlunda i år och be honom till balen.