E2y

Hur man bär en avslöjande brudklänning i kyrkan

Som stjärnan i ditt eget bröllop

Som stjärnan i ditt eget bröllop, du ganska mycket har fritt spelrum på vad du kan och inte kan göra. När det kommer till ditt bröllop klänning, kan det vara så genomarbetade eller så enkelt som du vill. Men om du vill ha något lite mer avslöjande eller ekivokt, måste du tänka på högtidlighet och lämpligheten av din klädsel. De flesta kyrkor är mer öppna om att låta brudar bära något lite sexigare än traditionella brudklänningar, men man måste hålla sig inom gränserna.

Här är hur man bär en avslöjande brudklänning i kyrkan.

Hur man bär en avslöjande brudklänning i kyrkan. Tänk på den allmänna tumregel i kyrkan är att lämplig klädsel innebär ingen tofflor.
Hur man bär en avslöjande brudklänning i kyrkan. Tänk på den allmänna tumregel i kyrkan är att lämplig klädsel innebär ingen tofflor.
  • Tänk på den allmänna tumregel i kyrkan är att lämplig klädsel innebär ingen tofflor, inget alltför kort, alltför störta eller sleazy. Detta gäller för ditt bröllop klänning också. Du kan bära en axelbandslös klänning eller något med en låg rygg, förutsatt att det är smakfullt. Du vill se ut som en vacker och sofistikerad brud, inte en streetwalker.
  • När du väljer din klänning, är det okej att dra uppmärksamhet till dina bästa tillgångar, men på ett lämpligt sätt. För sexigt är inte lämpligt för en brudklänning så följer förslaget om din designer. Välj även ett område av kroppen för att markera. Till exempel, om du kommer med en störta tillbaka, gör fronten konservativa. Eller om du ska gå med en djup urringning, välj en klänning med ärmar. Du vill lämna något åt fantasin.
  • Överväg att använda en axelryckning eller pärlstav bolero jacka som en del av ditt bröllop klädsel. Vissa Backless, axelbandslös eller ärmlösa klänningar kan göras för att se mer konservativ med tillägg av en pärlstav enkel bolero topp. Du kan be din Modiste eller brudklänning salong för att inkludera en i samma tyg och motiv som din brudklänning. Sedan, när du kommer till mottagningen, kan du ta bort det och överraska dina gäster. Det kommer också att verka som om du har två olika outfits, när du egentligen bara har en.
  • Använd tejp för att hålla din klänning upp. Dubbelhäftande tejp finns på de flesta underkläder butiker. Använd detta för att se till att din klädsel stannar på, oavsett hur många gånger du knäböja, sitta eller stå upp. Det är hemligheten bakom de stjärnor som går på röda mattan. Använd dubbelhäftande tejp för att se till att din djup urringning inte gapet öppet, speciellt om du lutar dig framåt för att lämna din bukett till blomma flicka. Dubbelhäftande tejp skadar inte tyget på din klänning, men kommer att se din klänning förblir putsade till din hud, oavsett vad du gör. Du vill inte din klänning glider av dig när du går runt och ger prästen eller församlingen något att tänka på.

Din brudklänning ska spegla din smak och personlighet

Din brudklänning ska spegla din smak och personlighet. Så om att vara sexig är en del av vem du är, gå vidare, men gör det inom gränserna för god smak. Spara den sexiga kläder för din smekmånad.