E2y

Hur man återanvända en brudtärna klänning

För ett kommande bröllop

För ett kommande bröllop är brudtärna klänningar oftast kontrakterade till en sömmerska minst ett par månader innan bröllopet. När den faktiska dagen kommer, kommer du att få se alla tärnorna bära dessa vackra klänningar som verkligen kompletterar brudklänning och det övergripande temat för bröllopet. Dessa klänningar är oftast avsatt och lagras aldrig att användas igen efter bröllopet. Kvinnor som har slitna en brudtärnor klänning kommer aldrig att vilja ha det igen bara för att det är otänkbart. Att vissa människor, verkar detta vara ett totalt slöseri eftersom en vacker klänning gjord av ett fint tyg bara sitter i en låda på vinden eller garaget. Men i dessa prövande tider där pengar är så svårt att hitta och människor letar alltid efter sätt att återvinna, kan det faktiskt vara bra att hitta sätt att återanvända en gammal brudtärna klänning.

Förändra klänningen och bära den

Hur man återanvända en brudtärna klänning. Förändra klänningen och bära den.
Hur man återanvända en brudtärna klänning. Förändra klänningen och bära den.

Förändra klänningen och bära den. Istället för att lämna din gamla brudtärna klänning i din vind eller garage samlar damm, bör du hitta ett fantastiskt sätt att återvinna och återanvända den. Ett bra sätt är att ändra klänningen så att det ser trendiga och moderiktiga igen. Ta pjäsen till en sömmerska och diskutera på klänningen design som du vill att hon ska återskapa med det. Lägg till eller ta bort material, det spelar ingen roll så länge hon kan få det att se ut som en helt ny klänning utan någon antydan om att det är en brudtärna klänning. När mästerverk har avslutats, använd det som du tycker passar och du har verkligen återanvänds en tidigare värdelös klänning.

Använd tyget för att utforma ett barns klänning

Använd tyget för att utforma ett barns klänning. Ett annat sätt att återanvända en gammal brudtärna klänning är att skapa en helt ny klänning för ditt barn ur tyget. Självklart är du mycket större i storlek än din dotter. För att spara lite pengar, när en händelse kommer i ditt barns liv där hon bär en klänning är i ordning, använd din gamla klänning för att skapa en ny klänning för henne. Ta med ditt barn och brudtärna klänning till en sömmerska och diskutera detaljerna och utformningen av den nya klänningen. Har klippt henne och använda tyg av gamla klänning att skapa en ny.

Använd tyg för inredning

Använd tyg för inredning. Ett bra och kreativa alternativ som du kan titta på är att använda tyget på klänningen som en kudde ark, lampskärm tyg och sitsklädsel. Bestäm vad du vill göra och klippa tyget utifrån de dimensioner. Lär dig några grundläggande sömnad färdigheter för att uppnå det du föresatt sig att göra.

Sälj klänningen

För ett kommande bröllop. Använd tyget för att utforma ett barns klänning.
För ett kommande bröllop. Använd tyget för att utforma ett barns klänning.

Sälj klänningen. Du kan sätta in klänningen i inventeringen av din nästa loppmarknad. Nu är detta alternativ inte återanvända egentligen klänningen men det kan leda till någon återanvända klänning för dig. Samtidigt kan du få lite pengar i utbyte mot det. Ingenting verkar bättre än så.

Om allt annat verkar dumt

Om allt annat verkar dumt, då ger klänningen bort till någon som kommer att finna en användning för det. Det finns massor av människor som letar efter till synes värdelöst skräp med målet eller återvinning. Hitta dessa människor och ge bort.