E2y

Hur man använder spotlights i orm burar

När du håller kallblodiga djur såsom ormar som husdjur

När du håller kallblodiga djur såsom ormar som husdjur, måste du vara känslig nog av deras behov av en värmekälla. Därför, när den inrättar en orm bur, vara du bättre säker på att du installerar en spotlight för ditt husdjur. Detta kommer att ge honom mest, om inte alla, av hans behövs värme för att ge honom värme och reproducera sin naturliga miljö. Plus ger det bonus att ge en bra brytning när du visar upp ditt husdjur orm till andra människor.

Hur man använder spotlights i orm burar. Bestäm sätt att fästa strålkastarljuset.
Hur man använder spotlights i orm burar. Bestäm sätt att fästa strålkastarljuset.

Även andra former av värmekällor kan användas, spotlights är bland de bästa lösningarna för detta problem. Det ger en hög intensitet värme så mycket som krävs av ditt husdjur. Så för att hjälpa dig komma igång, här är hur du effektivt kan använda strålkastare för din ormens bur:

  • Bestäm sätt att fästa strålkastarljuset. Det finns en hel del alternativ som du kan tänka på när man tänker på hur man använder en spotlight. Till exempel finns det stationära glödlampor som står lite längre än buren. På så sätt kan den enkelt placeras intill där buren är. Andra alternativ är att skruva upp ovanpå ormen buren. Om ormen buren har redan en inbyggd plats för glödlampan, är ditt jobb lättare. Om det finns inget, göra lite borrning ovanpå ormen buren för att rymma rampljuset.
  • Identifiera ditt syfte med att använda spotlights. Din installation av rampljuset i ormen buren varierar också beroende på ditt syfte med att använda det. Det kan vara som en främsta värmekälla, som en accent, eller båda. Om du helt enkelt installera en spotlight för att accentuera buren, se till att det finns en mer effektiv värmekälla. Å andra sidan, om man använder spotlight som en källa av värme, skall lökarna inte vara för varmt för ormen samt buren.
  • Köp rätt rampljuset. Köp rätt typ av strålkastare som bäst uppfyller ditt syfte. Det bästa alternativet att tänka på när du använder den som värmekälla är det fullt spektrum lysrör. Emellertid kan andra fluorescerande glödlampor och 60-watts glödlampor arbetar också för detta ändamål.
  • Installera rampljuset. Fäst lampan på det sätt som ni har räknat ut tidigare i processen. Sedan, aktivera belysningen och kontrollera om det tjänar din orm och buren sin rätt ändamål.
  • Stänga av på natten. Uppmärksamheten måste stängas av på natten, särskilt om du bara använder det som ett sätt att få en bättre bild av ditt husdjur. Men när du använder Spotlight som Cage värmekälla, måste det finnas en alternativ värmekälla som du kan sätta på under natten.

Så om du verkligen bryr sig om livet på ditt husdjur orm

Så om du verkligen bryr dig om livet av ditt husdjur orm, överväga att installera spotlights för dem. Annat än att vara en värmekälla, kan spotlights ger också dig och andra människor en stor bild av ditt husdjur som helst på dagen. Du kan antingen dra nytta av var och en av detta eller njuta av båda dessa fördelar.