E2y

Hur man anta ett fullblod i södra Kalifornien

Thoroughbred räddning är lika mycket en värdig sak som alla andra initiativ Animal Rescue. Sådana starka, graciösa och majestätiska djur förtjänar bättre än att bli hemlösa och utan någon att ta hand om dem. Det tar stora resurser, ansträngning och tid att anta en sådan magnifik odjuret och därmed ansvaret aldrig bör ta lätt på. Berörda parter bör kontakta någon av de många seriösa anläggningar hästräddningsaktion och program för att fråga om antagandeförfaranden. Southern California erbjuder särskilt många alternativ för blivande ägare. Här är hur man anta ett fullblod i södra Kalifornien:

Hur man anta ett fullblod i södra Kalifornien. Southern California Thoroughbred räddning.
Hur man anta ett fullblod i södra Kalifornien. Southern California Thoroughbred räddning.
  • Southern California Thoroughbred räddning. The Southern California Thoroughbred Rescue (SCTR) är en häst räddning välgörenhet och Kalifornien ideell allmännyttig organisation som specialiserat sig på att rädda, rehabilitera och nytt hem för ex-tävlingshästar som ordnas för slakt. Deras mål är att rädda så många av dessa skadade tävlingshästar från att bli övergiven, auktioneras för sitt kött eller enkelt och orättvist, lägg ner. Hästarna hålls säkert på ett rehabiliteringscenter i väntan på adoption. Du kan spara en av dessa fullblod genom att fylla i ansökningsformuläret på deras hemsida och göra den förbi deras urval. Vad SCTR söker är ägare som kommer att behandla hästen med kärlek och omsorg de förtjänar. Ägare som vill sälja vidare hästen kommer att avvisas. Vissa kvalifikationer för presumtiva köpare är deras förmåga att ordentligt hand om en tävlingshäst, vad de tänker göra med hästen och liknande. För mer information, här är deras hemsida .
  • Kommunikation allians till nätverket fullblod ex-tävlingshästar. Meddelandet Alliance Network Thoroughbred Ex-Racehorses är en stiftelse för att hjälpa före detta tävlingshästar hitta nya liv efter sin racing karriär är över genom att ansluta kunder via internet. Canter inflytande har spridit sig över hela Europa. De är specialiserade på fosterhem adoptioner och försäljning. Om du är intresserad av adoption du måste kunna täcka alla utgifter i samband med väl hand om en häst. Canter tar hand om tandvård / hovslagare / veterinär kostnader medan det är i din vård. Du kommer att ta hand om hästen tills en mer permanent hem hittas för det eller tills du bestämmer dig för att behålla det själv. Här är Canter Kalifornien hemsida .
  • United Pegasus-stiftelsen. The UPF eller Förenade Pegasus Foundation är en volontär program som syftar till att rädda, rehabilitera och pension fullblod ex-tävlingshästar. Det är en av de största fullblod räddningsoperationer i Europa. Målet är att hitta humana och förtjänar pensionering destinationer för hästarna. UPF påstår att alla personer som vill anta dessa fullblod inte får tävla med dem igen och meddela stiftelsen om de försöker att sälja hästen. Du kan även fungera som en sponsor och göra donationer för den fortsatta vården av hästarna under UPF.
  • Neighsavers. Uppdraget för NeighSavers är att ge Kalifornien fullblod med en andra karriär eller en välförtjänt pension efter racing inte längre är ett alternativ, oavsett orsak. Stiftelsen arbetar med ägare, tränare och tävlingsbanor att plikttroget ta hand om dessa trötta djur. Villkor för adoption finns på deras hemsida .

Om du bor i södra Kalifornien kontakta dessa och de andra fullblod räddnings stiftelser och organisationer för att rädda dessa älskade djur för slakt och orättvis behandling.