E2y

Hur man äger en framgångsrik hundkoja

Tänk dig själv att leka med massor av hundar hela dagen lång och du får pengar från att göra det. Är inte det en underbar, drömlik bild? Det behöver inte bara vara en dröm för dig eftersom du kan säkert göra denna dröm-liknande äventyr besannas genom att äga en hund kennel.

En hundkoja är som ett daghem för barn, bara att du kommer att ta hand om hundar. För hundälskare som du, är detta ett idealiskt företag eftersom du kommer att tjäna pengar på något du gillar att göra i första hand.

Hur man äger en framgångsrik hundkoja. Bygg kennlar eller skuggiga platser för hundarna.
Hur man äger en framgångsrik hundkoja. Bygg kennlar eller skuggiga platser för hundarna.

Här är de steg du bör följa när äga en hund kennel:

  1. Hitta en plats. Innan du kan ha en framgångsrik hund kennel, bör du först ha en idealisk plats för det. Du är redo att börja göra affärer om du har en stor bakgård. Detta utrymme är den perfekta lekplatsen för hundarna. Se till att utrymmet är perfekt säkrade så att inga hundar kommer att kunna gå över eller genom stängslet.
  2. Bygg kennlar eller skuggiga platser för hundarna. Sunshine är hälsosamt för hundar. Men för mycket solexponering är inte särskilt hälsosamt. Det kan orsaka uttorkning eller utmattning för hundarna. Låt dem inte känner sig så trött och sjuk genom att ge enskilda kennlar där de kan vila på eftermiddagen. Ett stort tak område för att spela är en bra idé också speciellt för hundar som inte kan gå att sova och gillar att leka utomhus.
  3. Säkra stängslet. Förebyggande åtgärder är alltid bättre än att bota. Du har mindre chanser att förlora en hund om ditt stängsel är högt nog för dem att nå. Om din bakgård staket är för kort eller har ett avstånd möjligt för hundarna att passera, då du göra bättre något åt det. Du kan byta ut staket eller du kan förbättra den. Hursomhelst är okej så länge du kan förhindra att hundar från att gå ut utan att du märker det.
  4. Förbered hund leksaker. Din kennel kommer att bli som en stor lekplats och skolan för hundarna. Det kan inte vara en stor lekplats utan leksaker. Så satsa på tuggtabletter leksaker som är robust nog att hålla längre.
  5. Förbered andra hund saker. Hundar behöver en hel del grundläggande saker som filt, skålar mat och sängar hund. Glöm inte hund livsmedel, alltför.
  6. Annonsera. Folk ska veta att du erbjuder en hundkoja. Det finns inget bättre sätt att informera dem bortsett från reklam. Du kan ha affischer, betala tidningsannonser, lägga på gula sidorna, eller har annonser i radio och TV.
  7. Ta hand om hundarna och deras ägare. En glad och frisk hund kommer att ha en lycklig ägare. Så länge du håller hunden och ägaren nöjda, de ska göra dig glad också. Det är genom att nedlåtande dina tjänster och ge dig deras lojalitet.

De flesta kennel ägare driva sin verksamhet på egen hand medan andra anställa personal. Om du ska köra det på egen hand, är det bättre att du begränsar antalet hundar man erkänner inne kenneln. Om inte, kan du anlita någon att hjälpa dig att ta hand om hundarna.

Förbered hund leksaker. Förbered andra hund saker.
Förbered hund leksaker. Förbered andra hund saker.

Så länge du är nöjd med vad du gör, kan du säga att det är en framgångsrik hund kennel. Du kanske inte tjänar flera miljoner dollar tillbaka med det, men åtminstone, du tjänar sitt uppehälle från något du inte verkligen överväga ett jobb.