E2y

Hur leveranstid en fågel

Om du köpt en fågel utomlands eller om du flyttar över hela landet och du vill ta med ditt husdjur fågel med dig, kan du behöva skicka iväg din fågel via flygbolaget lastfartyg. Även om de flesta människor tror att sjöfarten en fågel, eller något husdjur, kan vara stressande uppgift, men det behöver inte vara. Följande riktlinjer kommer att hjälpa dig att lära dig hur du skickar fågel utan stress.

Hur leveranstid en fågel. Gör en reservation till flygbolaget lastfartyg.
Hur leveranstid en fågel. Gör en reservation till flygbolaget lastfartyg.
  1. Gör en reservation till flygbolaget lastfartyg. Det första du måste göra när sjöfarten fågel är att kontakta ett flygbolag som kommer att leverera fågeln och göra en bokning. I allmänhet innebär detta bara att du behöver boka en flygning för transport av din fågel. Gör detta i förväg. När du gör en bokning, ange att du kommer att sjöfarten en levande fågel. När du kontaktar lasten kontoret, fråga när du behöver lämna din fågel och frågar var är avhopp punkt. Några avhopp punkt ligger inne på flygplatsen, medan andra ligger i närheten av flygplatsen.
  2. Se till att fågeln är förberedd för frakt. Nästa sak du behöver göra är att förbereda din fågel för resan. Detta viktiga steg kommer att säkerställa att din fågel inte kommer att uppleva någon fysisk trötthet under resan. Det bästa sättet att påverka din fågel för sjöfarten är att låta fågeln utforska behållaren där han kommer att placeras under transporten. Om du vill, kan du också prova att köra din fågel runt din plats medan fågeln är i behållaren. Se till att du gör detta minst en vecka innan leverans. Du bör också se till att vingklippa din fågel innan leverans. Detta kommer att bidra till att förhindra förlust när fågeln flyr från behållaren.
  3. Förbered bäraren. Nästa steg är att sätta upp bäraren. Du måste se till att transportören har en säkert fäst abborre i det. Transportören behöver också maträtter för din fågel. Se till att du ger maträtter bra i tre dagar tillsammans med färsk frukt. Detta kommer att förhindra uttorkning, eftersom vatten inte kan levereras med din fågel. Dessutom, placera ett papper foder på botten av bäraren.
  4. Placera en etikett i behållaren. Märk behållaren med "levande fågel". Detta är viktigt så att flygbolaget lasten kommer att ta väl hand om din fågel. Du måste också ange viktiga instruktioner i din etikett. Detta kommer att användas i fall flygningen är försenad. Också, lägga till taggar som kommer att ange kontaktuppgifter om dig.
  5. Säkert placera fågeln i behållaren. På dagen för sjöfarten, säkert placera din fågel i sin behållare. Se till att du använder buntband. När fågeln är ordentligt placerad i hållaren, ta med den till flygplatsen last kontoret. Se till att du kommer dit minst två timmar innan flygningen. Lasten kontor kommer att ge dig specifika instruktioner om detta.

Dessa är de saker du behöver göra när sjöfarten fåglar via flygbolaget lastfartyg. Det är också lämpligt att du kontrollerar om din operatör täcker försäkringen för fåglarna. Fråga hur mycket de kan täcka. De kan också be dig att köpa extra försäkring för att helt täcka din fågel. Detta kommer att vara till hjälp eftersom de flesta flygbolag endast täcka för skador, förlust på grund av lufttrafikföretagets vårdslöshet eller försvinnande.