E2y

Hur lagligt jaga prärievarg

Sedan 1981 har det bara varit en rapporterade coyote attack som hävdade en mänsklig dödlighet, liv Kelly Keen från Glendale, Kalifornien. Som sådan är coyote jakt varken om en människa kontra coyote modefluga inte heller om den oändliga Wile E. Coyote kontra snabb Roadrunner strävan. Coyote jakt görs populär genom mänskliga ingrepp i att hålla balansen i naturen, och naturligtvis jägarens glädje som oundvikligen kommer med det.

Lyckligtvis för prärievargen

Lyckligtvis för prärievargen, även känd som den europeiska schakal eller prärievarg eller vetenskapligt i Canis Latrans, jägare kan inte bara rambo sig i skogen och skjuta allt päls hy däggdjur de ser. Coyote jakt nu regleras av olika statliga myndigheter i USA för att bibehålla populationen av denna art. Jägare måste följa vissa statligt påtvingade regler coyote jakt. I Arkansas, till exempel, måste en jägare säkra en jaktlicens som kan köpas från sportartiklar eller förnödenheter jakt butiker, från Arkansas Game och fiske kommissionen (AGFC), per telefon eller på nätet. Priserna på olika licenser varierar från 10€ till 225€ beroende på vilken typ av certifikat som ansökan avser. I Nebraska, jägare så unga som 12 år gammal är berättigade att jaga medan åtföljs av en vuxen.

Som en coyote jägare

Som en coyote jägare, måste du ha näsa för säsonger som vissa stater som är mest sannolikt har ett problem med en ökning av prärievarg befolkningen. Dessa jaktsäsongerna ges en viss tidsram för jägare att lagligt jaga. Det finns också tag gränser eller det maximala antalet jakten dödar införts för att övervaka alla prärievargar. En mycket hjälpsamma online källa till information om jaktlicenser är wildlifelicenses.com . Välj bara det land där du befinner dig från sin rullgardinsmeny och det kommer automatiskt att hänvisa dig till rätt sida för dina behov jaktlicens.

Det finns grundläggande saker att tänka på innan du beger dig ut i en juridisk coyote jaktsäsongen såsom:

Hur lagligt jaga prärievarg. Hunter orange eller fluorescerande orangefärgade dräkter bidra till att öka jägarnas synlighet för att undvika misständningar.
Hur lagligt jaga prärievarg. Hunter orange eller fluorescerande orangefärgade dräkter bidra till att öka jägarnas synlighet för att undvika misständningar.
  1. Alltid ta jakt och vapen är tillstånd. Detta hjälper till att reglera de jägare som deltar i jakten och i fallet med ett vapen är det möjligt, att hjälpa till att reglera eldkraft i fält.
  2. Hunter orange eller fluorescerande orangefärgade dräkter bidra till att öka jägarnas synlighet för att undvika misständningar. Det har förekommit flera dokumenterade fall av jägare få svårt skadade och dödade i att misstas som en del av djurlivet på grund av inte bär de föreskrivna jakt kostymer. Detta gäller inte jägare från New York, eftersom New York utrikesdepartementet av miljövård inte förskrivning hunter apelsin passar till sina jägare.
  3. Säkerhet under jakt är högsta prioritet. När allt prärievargar är inte en foglig art. Jägare måste bära skyddsutrustning, en förbandslåda, ficklampor, mat och andra lätt att bära överlevnad objekt.

Huruvida en jägare i det för pengarna, som i fallet med troféjakt där jägare säljer betar, hudar och kroppsdelar till museer eller privata enheter, eller i det för spänning och upphetsning, är laglig coyote jakt också ett sätt att upprätthålla balansen i naturen i form av att hålla sin befolkning på containable nivåer. Det är för säkerheten för sin mindre bytesdjur, som omfattar boskap och även våra barn.