E2y

Hur låda en Trifecta

Ibland väljer de bästa hästarna

Ibland väljer de bästa hästarna, speciellt de tre vinnarna, är svårt. Om din vadslagning färdigheter inte finslipat ännu, kan du finna det verkligen svårt att bestämma deras platser. Men oroa dig inte, du kan fortfarande placera din insats och garantera dig att vinna även om de tre hästar som du har valt kom i olika ordning. Vad är hemligheten? Prova att placera en Trifecta låda. Här är några riktlinjer för att låta dig förstå hur en Trifecta låda fungerar:

Hur låda en trifecta. Intelligent gissning de bästa tre hästar i spelet.
Hur låda en trifecta. Intelligent gissning de bästa tre hästar i spelet.
 • Intelligent gissning de bästa tre hästar i spelet. Du måste bestämma vilka som är de möjliga topp tre vinnare. Du kan göra detta genom att förlita sig på din instinkt. Du kan också hänvisa till resultaten från de tidigare spelen. Eller så kan du be dina kollegor för några tips.

  När du har gjort dina val, måste du bestämma om din insats. Tänk på de pengar du vill spela. Förstå att spelet har sex vinnande kombinationer. Så, om du placerar en satsning för en enkel Trio låda, du sätter faktiskt på sex spel. Om du satsar är 5€ din insats är 10€.

 • Korrekt placera ditt spel. Chef direkt till vadslagning fönstret. Säg ungefär så här: "Jag skulle vilja placera en Trifecta låda, 5€ på hästar A, B och C." Självklart måste du ersätta dina faktiska val för A, B och C. tydligt namnge dina önskade hästar. Glöm inte att ange ras och banan.
 • Se själva loppet. Ha kul genom att hejar på dina valda hästar. När loppet är över, dubbelkolla om dina hästar gjorde det till de bästa tre platserna. Du kan samla dina vinster (eller vinst) om de gjorde. Det spelar ingen roll om det vinnande ordning är inte samma sak med din verkliga insats.
 • Fortsätt att testa lyckan. Efter att en enkel Trio låda kan du överväga att ha en annan satsning. Den här gången kan du gå för en exotisk Trifecta låda. Du kan sätta in direkt på den kommande tävlingen. Detta satsning kräver att du väljer fyra hästar. Igen, kan du fortsätta till vadslagning fönstret. Placera din insats genom att säga: ". Jag skulle vilja prova en Trifecta låda, på hästar A, B, C och D, 5€"

  Se till att du tydligt identifierat dina bästa favoriter. En exotisk Trio box ökar dina tidigare vinnande kombinationer med fyra gånger. Istället för att betala 10€ din insats är nu 40€. Samtidigt går din eventuella vinnande kombination upp till 48. Du behöver bara tre av dina fyra hästar att få i de bästa tre platserna. Uppdatera dina inkomster om du satsat framgångsrikt.

  Ibland väljer de bästa hästarna. Korrekt placera ditt spel.
  Ibland väljer de bästa hästarna. Korrekt placera ditt spel.

  Du kan öka antalet hästar i Trifecta rutan. Emellertid ökar din satsning exponentiellt varje gång en annan häst ingår. Så om du var tvungen att betala 40€ för fyra hästar, är insatsen för fem hästar 90€, för sex, det är 180€ och för sju, är det 315€. Ett antal spår medger också en satsning på 5€ per låda trots 5€ minimum. Om du vill överväga en Trifecta box för en 5€ insats är vadslagning kostnaden inställd på 5€ för tre hästar, 20€ för fyra hästar, 45€ för fem hästar, 90€ för sex hästar och 160€ för sju hästar .


Så, hur mycket är du villig att satsa?