E2y

Hur köper rådjur matare

Först börja med att bestämma vilken typ av feeder du vill. Det finns några val av automatisk rådjur matare. Det är fristående och hängande rådjur matare eller du kan även bygga din egen. Med varje man tittar mycket på lagarna i ditt område för att se till att utfodring rådjur är lagliga och följa bete lagar. Titta också på andra typer av djur du skulle vara intresserad av att locka till området.

Hur köper rådjur matare. Först börja med att bestämma vilken typ av feeder du vill.
Hur köper rådjur matare. Först börja med att bestämma vilken typ av feeder du vill.

Nu ska vi prata om varje typ av matare i lite mer detalj. Fristående matare är förmodligen den mest populära typen av matare. När köpte, kommer det att finnas en del ihop krävs, men i allmänhet, de är redo att gå till skogen eller åker efter smeten är laddat. Med fristående matare, har tvättbjörnar varit kända för att klättra ben och hjälpa sig själva till rådjur foder. Detta är något att tänka på när bestämt vilken typ av djur som du vill attrahera. Hängande matare kräver något att hängas från. De var stor för skogsområden, där de kan hängas från träd. Du kan också bygga en plattform för att lämna mataren från. Tvättbjörnar inte bry hängande matare så illa som fristående matare, men de kommer fortfarande att äta maten från marken. Både hängande och fristående matare kommer att vara helt automatiskt, precis ad foder, timers set, och titta på rådjur och vilda djur äter. Hemlagad matare är normalt inte så high tech men gravitationsmatade matare rådjur. Homemade matare kan vara gjorda av PVC-rör.

Nästa, shoppa runt

Nästa, shoppa runt. Beroende på din ekonomi, kanske du vill shoppa runt för att hitta de bästa fynden. Kontrollera också material för att se hur mycket en hemmagjord rådjur feeder skulle kosta om du har beslutat att gå den vägen. När shoppa runt, titta på kapaciteten hos mataren. Tänk på hur ofta du kommer att behöva göra en resa upp till åter fylla mataren. Jag skulle rekommendera att köpa den största feeder du kunde. Detta skulle hålla så mycket mänsklig doft från området och locka fler hjortar och vilda djur.

Slutligen installerar din rådjur feeder

Slutligen installerar din rådjur feeder. Placera din rådjur feeder i ett högt reste plats. Kontrollera rådjur spår för att se var rådjur flyttar till och kontrollera gnuggar och skrotar för att se till att det finns pengar i området. För att avsluta din rådjur feeder, placera en nära rådjur kamera av kontrollen hur många rådjur eller djurlivet i området, storleken på spänn och gör, till och kolla hjorthorn utveckling.

Framgången för ett rådjur feeder bestäms av det foder du placerar i din rådjur feeder och där du placerar din rådjur feeder. Tappa inte modet om det inte finns för många bilder eller många rådjur. Ha kul placera din matare och kreativ för att fånga de stora pengarna.