E2y

Hur köper ko klockor

Traditionellt

Traditionellt ko klockor som används för att hålla reda på kor och andra husdjur. Nu när bruka tekniken har avancerat och blivit mer sofistikerade, ranchägare och jordbrukare inte längre behöver förlita sig på ko klockorna för att förhindra förlusten av deras kor. Men trots detta, ko klockor förblir relevant. Här är en guide till att köpa ko klockor.

Hur köper ko klockor. Vindspel.
Hur köper ko klockor. Vindspel.

Ett. Bestäm storlek, stil och färg på ko klocka du vill. Detta kommer till stor del att bero på hur du använder din ko klocka. Skall du använda den som en prydnad, eller kommer att använda det i ditt hantverk projekt. Här är några idéer för att använda ko klockor samt förslag på vilken typ av cowbell att välja.

  • Vindspel. String varierande storlekar på små koskällor tillsammans för att skapa en unik vindspel. Om du har ett modernt hem, väljer silver cowbells. Om du går för en mer rustik tema, gå till koppar-färgade.
  • Corporate gåva. Istället för att ge pappersvikter, nyckelringar, eller pennor till dina kunder, varför inte ge en glänsande guldpläterad koskälla graverad med din kunds initialer. Kom ihåg att den ko klocka ska vara snygg nog att placeras i ett skrivbord.
  • Buller beslutsfattare. Om det finns en pistol förbud i ditt tillstånd, kan en ko klocka ta över platsen för en pistol brand under starten av någon race eller händelse. Eller du kan också använda en ko klocka som en middag klocka eller en skola klocka. Om du använder en ko klocka för något av dessa ändamål, välj en koskälla gjutjärn med ett skarpt ljud.
  • Craft material. Det finns massor av hantverk projekt som använder små koskällor. De kan användas för att göra juldekorationer, servettringar, och bitar center. I sådana fall ska du inte använda gjutna klockor järn ko, de är tunga. Använd ko klockor gjorda blankett plåt.

2. Kolla in ljudet från den ko klocka. Inte alla ko klockor är skapade lika. Vissa har svaga ljud, medan vissa har en skarp tonal ljud. Om du använder det för ett hantverk projekt, bör du välja en ko klocka med ett dovt ljud. Om du använder den som en Siren eller ett vindspel, gå för ko klockor som producerar en skarp tonal ljud.

Traditionellt. Corporate gåva.
Traditionellt. Corporate gåva.

Tre. Ta reda på var du kan köpa en ko klocka. När du vet vilken typ av ko klocka du vill, bege dig till din lokala Tractor Supply Store. Om du bor i ett bondesamhälle, kan du även hitta en ko klocka i den lokala hårdvaran eller förnödenheter trädgårdsarbete butik. För hantverk projekt, skulle det göra dig väl att besöka Amazon eller eBay och leta efter säljare av ko klockor. Du kan också besöka webbplatsen för Bell utlopp , och Moen klockor .

Ko klockor har många användningsområden. Välja och köpa en ko klocka som passar dina behov kan vara lika kul som att göra ett hantverk projekt ur en.