E2y

Hur köper ett husdjur python

Det är faktiskt ganska lätt att köpa ett husdjur python

Det är faktiskt ganska lätt att köpa ett husdjur python, eftersom detta är ett exotiskt djur som många uppfödare erkänner som icke-farligt. Pytonormar är inte kända för att vara giftiga. Men de kan bete sig fortfarande aggressivt. Att välja att ha detta som husdjur kräver en hel del engagemang som att ta hand om det måste vara väldigt praktisk.

Nedan är bara några av de saker du måste komma ihåg om du vill köpa ett husdjur python:

Hur köper ett husdjur python. Gör din egen forskning och studier innan funderar på att skaffa en pytonorm som husdjur.
Hur köper ett husdjur python. Gör din egen forskning och studier innan funderar på att skaffa en pytonorm som husdjur.
  1. Gör din egen forskning och studier innan funderar på att skaffa en pytonorm som husdjur. Pytonormer finns i olika typer och varje typ är mycket olika. Du måste avgöras på vilken typ du skulle vilja ta hem. Du bör också bekanta dig med sitt beteende eftersom även om pytonormar är kända för att vara mycket vanligt göras till husdjur, föder en i fångenskap har fortfarande farliga element till den. I ditt beslut, faktor i det faktum att du kan eller inte kan vara alltför skicklig eller erfaren för att hantera ett husdjur python.
  2. Pythons växer vanligtvis riktigt stora, ca 25 meter. Detta innebär att det kommer att ta upp plats när det behövs. Om du vill ha dem som husdjur, se till att din har tillräckligt med utrymme för dem och kommer att behöva brottas med underhåll. Fråga dig själv om du är redo att hantera ett sådant ansvar. Kartlägg ditt område och se om detta python bäst kan passa in i ditt hem.
  3. Ta reda på om python har några särskilda behov. De är oftast mycket känsliga för temperatur och andra miljöfaktorer. Du måste kontrollera om ditt hem är redo för detta.
  4. När du är väldigt säker och förberedd för ditt val att ha pyton för husdjur, kan du leta sedan efter en säljare. De flesta djuraffärer kanske känner någon som föder ormar. Om din lokala djuraffär inte kan göra en rekommendation, kan du kolla på Craigslist och begränsa valen ner till din stat eller din stad. Du kan också kolla med någon online-marknaden för reptil djur. Det är en stor fördel för detta eftersom valet är mycket varierande.
  5. Du kan också titta på specialiserade reptil butiker för ett husdjur python. Dessa butiker är sällsynta, men det finns några enorma fördelar med detta. I motsats till en lokal djuraffär, är specialitet butik personal mycket informerade. De vet verkligen vad de sysslar med och är mycket kunnig med pytonormar. Så, kan du söka deras hjälp ut när det gäller att ta hand om din python husdjur.
  6. Det är oftast bättre att leta efter en python som tidigare fångenskap eller kommer från en annan ägare. Detta skulle tyda på att ormarna är åtminstone redan anpassat till mänsklig interaktion. Jämfört med vilda och otämjda pyton, bör de vara mindre temperamentsfull. Det är också bra att köpa pytonormar som tidigare ägs, eftersom priset är troligen billigare eftersom ägaren är mer än sannolikt bara villig att bli av med det.