E2y

Hur köper duva leveranser

Duvor har länge klassificerats som skadedjur fåglar

Duvor har länge klassificerats som skadedjur fåglar. Men duvor har också sympatisk egenskaper som är olik alla andra fåglar. Duvor är utmärkta husdjur kända för sina målsökande instinkter. De kommer att återvända till ditt hem även om du släpper dem från någonstans borta från ditt hem. Alla duvor, oavsett ras, har vissa behov som vi har att erbjuda.

Här är tips på att köpa Pigeon Supplies:

Hur köper duva leveranser. Shelter.
Hur köper duva leveranser. Shelter.
  • Shelter. Precis som alla andra djur, duvor behöver skydd för säkerhet. Coops gör ett bra ställe att hålla din duva och kan köpas i djuraffärer eller konstrueras med ett kit. Duvor behöver så mycket luftflöde som möjligt genom loftet. Ju mer luftflöde, desto friskare är fåglarna. Dess skydd bör dessutom inte vara trångt. Vanligtvis är tre sidor stängda och en sida öppen. Sittpinnarna bör också vara en del av huset enligt din duva. Om du har andra husdjur som katter och hundar, se till att hålla dem borta.
  • Feeds. Du måste mata din duva på en regelbunden basis. En riktig duva foder rekommenderas. De äter spannmålsbaserad mat som ris, korn och popcorn. Dessa grundläggande flöden kan köpas i mataffären eller djuraffär. Se till att du inte laga något av maten för din duva. Det bör alltid ges i råformat. Fåglarna behöver en blandsäd servering med en grundläggande 12-15% protein. Under duva häckningssäsongen, kan den visst protein procentandelen ökas till 18-20% för att de unga att växa bra och utvecklas fjädrar snabbt. Många ställen har foderleverantörer som har fulländat olika mixar för dina duvor. Många rekommenderar att du utnyttjar fodret leverantörens kompetens och köpa från dem snarare än att försöka blanda din egen ratio, speciellt i början av din duva avel. Du kan också hitta bra duva pellets på marknaden. Dessa pellets består av spannmål.
Duvor har länge klassificerats som skadedjur fåglar. Feeds.
Duvor har länge klassificerats som skadedjur fåglar. Feeds.
  • Vatten. En duva måste dricka vatten varje dag. Vattnet bör naturligtvis alltid vara rena. En duva dricker rätt efter att ha ätit, och det tar en andra drink ca 30-60 minuter efter den första. Det finns många Vattenanordningarna finns på marknaden. Om du bara har ett par duvor i din coop, är en god investering att tyngdkraften fontän, som grovt kan hålla en gallon eller 3,6 L. Du fyller fontänen och invertera den i sin hållare. Den har hål skurna i det som gör att duvor att dricka. Duvor dricker på ett annat sätt än kycklingar. En duva suger upp vatten, medan en kyckling dricker vatten genom att doppa näbben i vattnet, så att vatten kan samlas i näbben och sedan lyfta sina huvuden för att låta vattnet rinna ned sin hals. Vatten ska alltid bytas varje dag eller så ofta som möjligt. Om det blir smutsigt, byt det så fort som möjligt eftersom det kan orsaka sjukdom hos dina duvor.
  • Nesting. Duvor bör ha en skålformad område att bo i. Detta kommer att hjälpa till att hålla äggen från att rulla ut. Köp några plastskålar speciellt gjorda med luftintag i botten. Om du vill, kan du också köpa några kuddar att lägga kudde till fågelboet.