E2y

Hur köper bröllopsklänningar

Grattis till ditt engagemang

Grattis på din förlovning! Nu, vad man ska ha? Med så många stilar att välja mellan, välja den perfekta brudklänning kan vara tasking. Här är några tips att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att hjälpa dig att spara tid och pengar.

 1. Ställ en budget. Detta är den främsta prioriteringen innan letar efter en klänning. Klänningar kan variera från 75€ till 3740€ och högre. Att veta vad man verkligen har råd och hålla sig till det kommer att göra det lättare för dig. Låt brud konsulterna på affärer du besöker vet din budget så att de inte försöker att gå överbord.
 2. Tillåt gott om tid. Börja leta efter en klänning ungefär åtta månader innan bröllopet för en särskild ordning designer klänning. Efter att landa på en klänning, planera för 4-6 månader för klänningen att komma fram och för att få förändringar.
 3. Låt dig inspireras. Försök att få en allmän uppfattning om den stil du vill ha. Titta på nätet, i tidningar och prata med dina vänner. Bröllop-specifika webbplatser, såsom The Knot, har hela avsnitt ägnas åt att köpa en klänning. De har också anslagstavlor med bilder av verkliga brudar som du kan prata med och lära sig om sina erfarenheter från.
 4. Var kan jag köpa. Utbilda dig själv innan du gör detta beslut. Hitta en seriös återförsäljare och använd sunt förnuft. Du kan köpa klänningar på internet, genom full service salonger, butiker sändningen, lager brud och mer. Du kommer förmodligen hitta bättre service från små butiker över brud lager.
 5. Prova på flera stilar. Ta bilder med dig och prova på flera olika stilar. Du kanske upptäcker att det spagetti-bandet stil du trodde att du ville bara inte fungerar för dig och axelbandslös stil du aldrig trodde att du kunde bära gör att du ser fantastisk! Om en säljare ger dig en stil du har inte provat, gör det inte ont att åtminstone se hur det faller på dig. Du kan bli förvånad!
 6. Ta med en pålitlig vän. Oavsett om det är din bästa vän eller din mamma, ta en vän för ärliga åsikter och hjälpa. Försäljning människor vanligtvis arbetar på provision och vill sälja, så du behöver någon du kan lita på. Ta med en kamera tillsammans så att du kan få bilder att se över innan ett slutgiltigt beslut.
 7. Accessorize Glöm inte att dessa måste-ha väsentligheter.:
  • Veil. Tänk på din klädsel, stil bröllop hår och ansiktsform.
  • Skor. Hitta bekväma skor med en klack längd som du kan bära hela dagen. Bryt dem innan bröllopet genom att bära runt huset några gånger. Ta dem med dig för beslag så din klänning faller på rätt längd.
  • Smycken. Håll det enkelt, elegant och inte dominera. Håll fokus på det otroliga klänning!
  • Underkläder. Du kan köpa dessa på brud butik eller på ett varuhus. Se till att de är bekväma och bära dem till din inredning.
 8. Slutstegen. Få full avslöjande på priset, inklusive kostnader för ändringar. Du kommer att underteckna ett kontrakt / faktura med överenskomna villkor som bör omfatta leveransdatum och att klänningen kommer fram oskadade. Betala med kreditkort för din insättning. Detta skyddar dig om den klänning kommer fram skadad eller inte av den överenskomna leveransdagen. Håll din faktura och alla kvitton i fall du stöter på problem.
Hur köper bröllopsklänningar. Prova på flera stilar.
Hur köper bröllopsklänningar. Prova på flera stilar.

Viktigast ha roligt med detta en gång i livet upplevelse!