E2y

Hur kan man vara mer attraktiv

Till skillnad från vetenskapens lagar

Till skillnad från vetenskapens lagar, lagar attraktion bland människor är inte exakt. De normer för skönhet för varje epok eller ras skiljer sig från andra och kan ändras drastiskt över tiden. Till exempel fanns det en tid att ha en helfigur ansågs mest attraktiva. Även det verkligen är viktigare på lång sikt och i större tingens ordning att förbättra sin karaktär, är attraktivt har sina fördelar på arbetsplatsen och att hitta kompisar. Oavsett dina skäl är för att vilja det, här är några tips om hur man blir mer attraktiv:

Hur kan man vara mer attraktiv. Arbeta på din fysiska skönhet och annat.
Hur kan man vara mer attraktiv. Arbeta på din fysiska skönhet och annat.
  1. Arbeta på din fysiska skönhet och annat. Face it: ditt utseende har en stor betydelse för din attraktionskraft. Däremot kan attraktion för ett vackert ansikte att släcka glöden med tillräckligt provtagningar av en dålig attityd. Du måste vara en vacker person, på insidan och ut. Skönhet måste holistisk.
  2. Arbeta på din fysiska skönhet, det naturliga sättet. Upprätthålla en hälsosam livsstil. Titta på vad du äter-se till att du får en massa grönsaker och försöka undvika att bearbetade livsmedel. Drick mycket vatten. Få tillräckligt med sömn och motion. Gör inga ursäkter för att inte införliva motion i din livsstil och dagliga rutiner. Du kan enkelt göra tid för motion genom att gå ett rimligt avstånd från arbetet, eller skära upp ditt arbete ut rutin och klämma i dessa crunches under lunchrasten, för att nämna några smarta sätt. En hälsosam livsstil kommer få dig att se och må bra och låter dig leva längre också.
  3. Observera god hygien och god grooming som en del av en hälsosam livsstil. Ovårdad tånaglar, kroppslukt och dåliga tänder, för att nämna några fästingar är helt ointressant och dessutom helt undvikas. En man som inte vet hur man tar hand om sig själv minst inspirerar attraktion. De gör dåliga intryck också.
  4. Sandskädda på någon parfym. Vissa experter hävdar att parfymer som innehåller feromoner attrahera det motsatta könet och att mat-baserade dofter är attraktiva för män. Huruvida detta är sant eller inte, en klick parfym (se till att det inte är överväldigande) på dina pulser göra underverk.
  5. Klä att framhäva dina tillgångar och dölja dina skavanker och klä på lämpligt för tillfället. Du behöver inte offra sätt över Comfort-aktuella modetrender kan du blanda båda. Din mode ska vara en redogörelse för din personlighet och måste vara funktionella också.
  6. Sköt din hållning. Dålig hållning är så oattraktiv som det är dåligt för din kropp. Dålig hållning väcker också brist på självförtroende. Din närvaro kommer inte att märkas när du anger ett rum med slouched tillbaka och ditt ansikte på marken.
  7. Arbetet med ditt sinne och din personlighet. Akta sätt. Läs, ta upp fritidsintressen och hitta sätt att vara intressant. Ditt utseende kan du arbeta på naturligt eller kan vara artificiellt om du har pengar, men du kan inte köpa en stor personlighet.
  8. Var säker på din egen hud. Tror att du är en attraktiv person och agera som en. En positiv attityd har större potential att locka positiva resultat.

Attraktion kan hända på olika nivåer, det är inte ovanligt att se attraktiva män eller kvinnor med mindre attraktiva partner eftersom en stor hjärna och personlighet kan kompensera för svårigheter i den fysiska avdelningen. Hemligheten att lära sig att vara mer attraktiva är att öka dina bästa tillgångar, fysiska och annat.