E2y

Hur kan man vara kompatibel med virgo

En Jungfru är en sol tecken som styrs av planeten Merkurius

En Jungfru är en sol tecken som styrs av planeten Merkurius. Det är det stjärntecken för de som är födda från 24 augusti - 23 september. En sann Jungfrun är någon som är en perfektionist, tålmodig, realistiskt och praktiskt. Han är uppriktig och pålitlig, men kan vara mycket kritisk. Han är mycket uppmärksam och gillar att ha saker på sina rätta ställen. Att glatt samexistera och vara förenlig med en Jungfru man måste till fullo förstå hans egenskaper, som beskrivs nedan.

Hur kan man vara kompatibel med virgo. Han är inte alltför demonstrativ och pratar inte mycket men det betyder inte att han ignorerar människor han älskar.
Hur kan man vara kompatibel med virgo. Han är inte alltför demonstrativ och pratar inte mycket men det betyder inte att han ignorerar människor han älskar.
  • Han är inte alltför demonstrativ och pratar inte mycket men det betyder inte att han ignorerar människor han älskar. Det är bara det att han vill att du ska lita på honom eftersom han säkert ser ut för dig. Han är praktisk och lever i den verkliga världen där det finns fler saker att göra än att spendera tid ständigt försäkra er om att han älskar dig eftersom du kan vara säker på att han ägnas åt dig.
  • Om du är någon som inte tänka att ha ett stökigt rum och rensar upp när det behövs, så att du bättre inte få en Jungfru som partner. De älskar renlighet till ett fel och kommer att spendera timmar att se till att allt är snyggt och prydligt och på sin rätta plats. De kan nitpick. Och de är mycket uppmärksam och alltid checkar ut detaljer. Lättja och slarv är ord som inte finns i en Jungfru ordförråd. Om du vill vara förenlig med en Jungfru, börja städa och underhålla dem och lägg tillbaka allt på plats och hålla upptagen.
  • Även om mycket realistiskt och praktiskt, är en Jungfru också mycket medveten om hur han ser ut och kommer att ta tid att göra hans utseende, från hans hår till tips på skorna så perfekt som möjligt. De ser också ständigt orolig och djupa tankar och det är faktiskt sanningen eftersom de är. Detta beror på att han är en perfektionist och vill att allt ska vara perfekt hela tiden.
  • En person som är född under tecknet av Jungfrun tycker inte närvara parter eftersom han gillar att hålla sig borta från mängden. Han kan vara mycket kritisk till andra samt själv. De också inte gillar att slösa pengar på lättsinne. De är också petiga med vad de äter och skulle alltid vill upprätthålla en hälsosam kost.
  • En Jungfru har en udda humor, som tenderar att vara på den mörka sidan. Han tycker djupa och intellektuella samtal där han kan visa hans intellekt och omfattande ordbok. Han njuter av att ha ett gott skratt, men det har att uppfylla sina villkor innan han kan ägna sig åt det.
  • Även en Jungfru kan vara mycket kritisk om andra människor, i tider av behov du kan lita på honom om hjälp som en Jungfru är i stånd att tänka klart och finna logiska lösningar på de flesta problem.
  • Om du är en som gillar att göra ett omedelbart beslut ha i åtanke att en Jungfru skulle vilja ta sig tid att analysera varje detalj om något och bör vara nöjda att varje detalj är på plats innan beslut fattas.

För att vara förenlig med en Jungfru man måste vara intelligent

För att vara kompatibel med en Jungfru du behöver vara intelligent, praktiska, orubblig och patient. Du bör kunna vara mycket välordnat och snyggt och borde lära sig att göra en Jungfru slappna av och sänka sina försvar så att du kan njuta av glada och nöjda stunder tillsammans. En Jungfru kvinna hittar bra kemi med en Oxe hane. Också en bra ihopparning kommer att vara en Jungfru med en Vågen.