E2y

Hur inkubera äggen i en elektrisk stekpanna

Det idealiska sättet att inkubera ett ägg är genom en inkubator som mekanismen inte kommer att vara så tröttande att se över jämfört med en elektrisk stekpanna. Om det inte är möjligt att använda en inkubator, då en elektrisk stekpanna kan också tjäna som medel för att inkubera ägg. Följ dessa riktlinjer noggrant.

Hur inkubera äggen i en elektrisk stekpanna. Börja värma pannan.
Hur inkubera äggen i en elektrisk stekpanna. Börja värma pannan.
  • Förbered material. Bortsett från det befruktade ägget eller ägg behöver du en elektrisk stekpanna, en termometer, hö och ett snapsglas med vatten. Linje ytan av pannan med hö och satte sköt glas med vatten på ena sidan. Den snapsglas är där du kommer att sätta din termometer för att kontrollera pannan temperatur. Se till att vattnet i snapsglas är alltid fullt.
  • Börja värma pannan. Temperaturen bör nå konsekvent 99 grader Fahrenheit. Sätt den på den lägsta inställningen först. Det kan ta lite tid att fullända detta. Ha tålamod och du kommer att komma dit.
  • Ta i äggen. Sätt äggen försiktigt och se till att äggen inte vidrör varandra och inte heller träffar Pans sidor. Locket på pannan bör hållas där hela tiden utom när det är dags för äggen att vändas. Om locket har ett hål för att tillåta lite luft i, då locket skall hållas täcker pannan. Om locket inte har hål, bör locket hållas glänt med endast ett litet utrymme skymtar men.
  • Vänd äggen tre gånger om dagen. Placera markeringarna på ägget så att du hålla reda på vilken sida att slå över.
  • Höj äggen ett ljus. Detta görs för att säkerställa att alla äggen utvecklas sedd genom skalet med levande ljus. Om ägget är fortfarande klart, då ägget inte befruktas och du bör kassera den. Om en klump av blod formulär med ådror, då din brud börjar ta form. Om du upptäcker en missfärgning eller om du hör en sloshing ljud när du skakar den lätt, då ungen har dött. Denna process bör upprepas då och då för att övervaka liv ungen.
  • Dagen för kläckning. Äggen ska kläckas ungefär inom 24 till 28 dagar, men detta beror på de fågelarter som du ruvning. Håll ett vakande öga på äggen runt denna period. När du ser att ägget är kläcks, se till att låta ungen komma ut ur sitt skal helt. Efter några minuter, ta nyfödda ungen i sitt nya hem.

Ta hand om ägg i odling är inget skämt

Ta hand om ägg i odling är inget skämt. Du bör känna till get-go att denna process kräver din kärlek och uppmärksamhet. Du kommer att spendera stora mängder tid tenderar att dessa små. Du bör vara helt säker på att du är redo för denna typ av företag. När kycklingarna har kläckts de kanske inte så mycket underhåll i form av vård, men de kommer fortfarande att behöva din uppmärksamhet.