E2y

Hur höja pärlhöns

Efterfrågan på kött av pärlhöns ökar

Efterfrågan på kött av pärlhöns ökar. Det anses vara en lek fågel och dess smak likna vaktlar, rapphöns, fasan eller ripa. Dess kött är magert och rikt på fettsyror och är näst kalkon i antal kalorier baserat på en hundra-grams servering. Men det finns en annan anledning till varför vissa människor höjer pärlhöns. De avger en hård och högt rop när de störs så att de gör bra vakter för andra fjäderfän. De älskar att äta fästingar och insekter som gör dem bra insekt styrenheter som är mycket viktigt för trädgårdsmästare och ägare fjäderfä. Pärlhöns är också mycket användbar för att hålla bort ormar och gnagare som kan lever på andra fjäderfä djur på gården. Nedan finns några tips på hur du kan höja pärlhöns.

  • Om du inte har höns eller en inkubator, är det bäst att köpa unga pärlhöns kallas Keets från en bra källa. Förbered en stor bur eller en Brooster inomhus ruta där Keets kommer att behöva begränsas i minst två veckor. Temperaturen i buren bör kontrolleras. Du kan använda värmelampor att hålla temperaturen även vid 95 grader. Installera en termometer i buren för att kontinuerligt övervaka temperaturen.
  • När Keets är ungefär en vecka gammal du kan sänka temperaturen i buren med fem grader genom att höja värmelampa. Linje Brooster låda med lager tidningspapper eller pappershanddukar i stället för flis. Träflis kan täppa till tarmen hos Keets bör de äta träflis.
  • Mata Keets med Turkiet starter som har en högre proteinhalt på ca 26 procent än vanlig brud förrätt foder. Detta kommer att säkerställa att du kommer att ha större höns vuxna marsvin senare. Endast varmt vatten bör ges till Keets. Lägg flera kulor på vattnet mataren för att förhindra att håller på att drunkna när de dricker vatten som marmor kommer att kontrollera hur mycket vatten de Keets kan suga mellan kulorna. Minska mängden protein från maten när Keets för deras femte till åttonde vecka. Efteråt kan du ge Keets regelbunden om mäsk som har cirka sexton innehåll procent protein.
  • Ge pärlhöns gott om utrymme att köra och allemansrätten. De är mycket bra löpare jämfört med kycklingar och kommer normalt kör i stället flyga när de störs. Även om de föds upp inom landet, pärlhöns behålla en del av sina vilda instinkter som gör dem mycket försiktig med inkräktare därmed deras betydelse som titta fåglar för andra fjäderfä djur. De är mycket bra flygblad också och kan sover på lemmar ett högt träd. De kan tränas att hålla närmare hemmet genom att ge dem tillräckligt med mat och massor av färskvatten placerad nära buren eller deras roosting område.
  • Vuxna pärlhöns kan tillåtas ströva omkring i trädgården eftersom de inte repar marken som kycklingar så att dina växter inte blir störd. De kommer att äta insekter som kommer kan skada dina växter. De flesta pärlhöns idag höjs för att hålla befolkningen rådjur fästingen under kontroll.

Om du höjer pärlhöns för sitt kött

Hur höja pärlhöns. Om du inte har höns eller en inkubator.
Hur höja pärlhöns. Om du inte har höns eller en inkubator.

Om du höjer pärlhöns för sitt kött, se till att du ger den med en mat som är rik på protein. Om du kommer att använda pärlhöns att kontrollera insekter befolkningen i din gård, är det bättre om du köper vuxen pärlhöns stället för att gå igenom processen att fostra dem från Keets till vuxen ålder. Se till att du tränar de vuxna pärlhöns genom att hålla dem i en sluten miljö för flera veckor och ge dem rikligt med vatten och mat nära sin penna så att de inte flyger iväg och leta sitt ursprungliga hem.