E2y

Hur hittills en väns ex-flickvän

Dating en väns ex-flickvän kan vara en av de svåraste situationer en enda man skulle kunna möta. Arrangemanget är ofta förenat med fara, eftersom ett fel flytta eller feltolkning kan kosta dig både en god vän och möjligen kärleken i ditt liv. Om du känner att du måste fortsätta relationen trots personliga historia mellan din flickvän och din kompis, kom ihåg att trampa lätt tills din relation är helt etablerad. Din vän kan eller inte kan komma till rätta med den nya ordningen, men i slutändan det är hans problem, inte ditt eller din flickväns. Om deras relation är verkligen över, ska hon vara fri att hittills vem hon behagar.

Hur hittills en väns ex-flickvän. Allvarligt överväga att inte göra det.
Hur hittills en väns ex-flickvän. Allvarligt överväga att inte göra det.

Som en vän, men har du en skyldighet att inte strö salt i din kompis sår, så du kanske måste tona ner offentligt hångel eller diskussioner om framtiden kring honom ur ömsesidig respekt. Detta kommer att låta lite galet, men du kommer att lära dig att hantera alla typer av dating situation om du går till Askapril.com ... denna webbplats har no-nonsense råd och heta dating tips som alla kan använda.

Hur som helst, om du väljer att bedriva en romantisk relation med en väns ex, här är några råd för att hålla den från att bli alltför besvärligt eller skadligt för din vänskap.

  1. Allvarligt överväga att inte göra det. Det kanske låter hårt, men livslång vänskap växer inte på träd och du kan riskera alltför mycket över en relation. Din vän kan ha varit din vän långt innan han började dejta hans ex-flickvän, och du kan lätt leda till en stor spricka om du driva en relation med henne. Det finns gott om tillgängliga kvinnor i dating världen, så det är bäst att ha en mycket övertygande förklaring till varför det måste vara henne och ingen annan. Det spelar ingen roll om de bröt upp igår eller tio år sedan, kan det fortfarande känns väldigt konstigt att se en ex-flickvän i famnen på någon han känner mycket väl. Om du värdesätter din vänskap, kanske du vill grit tänderna och bryta dina planer för att fullfölja din väns ex romantiskt. Detta betyder inte att dina känslor för henne är ogiltiga, men av respekt för din vänskap du behöver för att undvika onödig smärta.
    Dating en väns ex-flickvän kan vara en känslig operation vid första. Se till att förhållandet är verkligen över.
    Dating en väns ex-flickvän kan vara en känslig operation vid första. Se till att förhållandet är verkligen över.
  2. Se till att förhållandet är verkligen över. Du kan ha haft en obesvarad crush på din väns flickvän för år, men du bör inte agera på det dagen efter sin sista "stor kamp." Ena eller det andra eller båda kan komma till dig för råd och stöd eller sympati efter ett break-up, men blanda inte ihop detta med en möjlighet att driva din egen agenda. Om du och din väns ex har en solid rapport med varandra, vänta några månader bör inte skada dina chanser. Den sämsta positionen du kan vara i är att göra romantiska närmanden mot ex strax innan din vän förlikar med henne. Nu inser hon hur du verkligen känner för henne, och denna information skulle kunna nå sin pojkvän öron. Du kommer inte att komma ut ser så bra. Om du vill fråga fritt ut på en dag, se till att förhållandet definitivt är över för gott.
  3. Var öppen med din vän om det nya förhållandet. Så konstigt som att berätta för din vän om din nya flickvän kan vara, är det långt bättre att ha honom upptäcka två av er med överraskning i en av hans och hennes favoritplatser. Om du menar allvar med relationen, måste du vara så öppen om det som möjligt. Du kan även få hans välsignelse, eftersom han vet att hon kommer att vara i sällskap med någon som han känner och litar på. Om break-up var vänskaplig, då finns det alltid en möjlighet att ni tre kan bli närmare som vänner. Du kanske inte vill spendera all din tid åt att diskutera din "nya" flickvän med hennes ex, men åtminstone kommer du inte att peka dans kring ämnet om han tar upp det i konversationen.
  4. Undvik att använda din vän som Dear Abby. Din vän kan vara bekväm med dig dejta hans ex, men försök att inte driva det. Din flickvän är inte en begagnad bil, så du behöver inte spendera din tid att prata med den tidigare "ägaren" om sina plus och minus. Eventuella problem som du kan ha som ett par är dina problem, inte fritt pojkvän. Om han väljer att dela några personliga anekdoter om sin tid tillsammans det är hans beslut, men du bör inte försöka värva råd bara för att han är insatt i ämnet till hands. Omvänt, vad frågor leder fram till deras break-up är deras verksamhet, inte nödvändigtvis din. Ibland kan du hitta dig själv prata öppet med din bästa vän om kvinnor, men andra gånger du ska prata med hennes ex-pojkvän, som kan eller inte kan vara intresserad av alla detaljer. Behandla all information som du kanske vill värva från hennes ex-pojkvän som en "krossa glas i nödfall" situation.
  5. Gör din vän så bekväm som möjligt runt er båda. Om han har verkligen gått vidare och är för närvarande dejta någon, kanske du vill föreslå en dubbel datum för att bryta spänningen. Om det tidigare paret har en möjlighet att se varandra i frisk, engagerad relation, kan det hjälpa läkningsprocessen. Du kanske vill undvika att ha sådana informella samvaro på platser viktiga för din vän och hans ex, dock. Av respekt för din vänskap, måste du vara känslig om offentligt hångel. Du kanske vill planera specifika tider för en kille utekväll att låta din vän vet att du inte har övergett vänskap helt.

Dating en väns ex-flickvän kan vara en känslig operation vid första

Dating en väns ex-flickvän kan vara en känslig operation i början, men om alla inblandade förblir öppen och mogen om den nya ordningen, bör det bli lättare. Alla hanterar tidigare relationer annorlunda, så du kan hitta dig själv tillfälligt i strid med din vän eller du kan bli glatt överraskad över hans acceptans av situationen. Hursomhelst, om du hanterar ditt slutet av förhållandet med känslighet mot är din vän känslor, bör du kunna övervinna den inledande tafatthet och ha en tillfredsställande romantisk relation och en stark vänskap på samma gång.