E2y

Hur hittills en leo

Dating en Leo

Dating en Leo, lejonet, kommer definitivt inte att bli en tråkig upplevelse. Leos är mycket stolta och säkra, de måste ha sitt ego matas med ständiga komplimanger. Detta stjärntecken kan vara mycket svartsjuk, egoistiska och giriga. Däremot ger de tillbaka 100% med ärlighet, lojalitet, optimism och ett slag, stort hjärta. Lejonet är definitivt kung av djungeln med en mild, vårdande och medkännande sida också!

Den grönögda monster
Leo behöver en ständig ström av komplimanger och beröm för att mata hans ego. När dejta en Leo, vara varnat: Leos har en strimma av svartsjuka som går på djupet. Hur kan du mata din partners ego om din uppmärksamhet är inte enbart på honom? Leos är också mycket possessiva, de kan inte och kommer inte att tolerera någon trycka upp sina kompisar. Varnas, kommer denna lion tveka inte att skydda det som är hans. När dejta en Leo, förväntar sig att höra saker precis som Leo ser dem, de kan vara väldigt rakt på sak! Han kommer inte att vara rädd för att berätta vad han gillar eller ogillar.

Big Ego
Leos är mycket energiska människor. De har en naturlig kärlek till naturen eller något som kommer att hålla dem sysselsatta. Om du planerar att uppdatera en Leo, vet att han inte kommer att vilja sitta runt hela tiden, för att hålla upp, måste du älska att vara aktiv. Leos är mycket medvetna om den verksamhet de gör bäst och du hade bättre ta notis! Lejonet är mycket stolt över de saker som han utför, och han vill att du ska erkänna dem. Dating en Leo kommer att vara en konstant spänning, eftersom han kommer att försöka imponera på dig med sina talanger. Stroke ditt lejon ego och i gengäld kommer han att vara smör i dina händer. Detta våldsamma lion behöver anbud kärleksfull omsorg, under det hårda ytskiktet finns ett skyddande leverantör längtan efter en chans att älska och leda!

PossessiveIf dig att planera hittills en Leo

Hur hittills en leo. Den grönögda monster.
Hur hittills en leo. Den grönögda monster.

Possessiva
Om du planerar att uppdatera en Leo, vet att du kommer att behöva vänja sig vid sitt habegär. Han förväntar sig att du ska ringa om du kommer för sent. Om du planerar att vara någonstans annan än du ursprungligen hade sagt, plocka upp telefonen och låt honom veta. Den Leo inte försöker kontrollera dig och kör ditt liv, han ser det som en form av respekt. Respektera din Leos tid och hjärta, i gengäld kommer han visa er alla att kärlek verkligen kan vara.

Även om Leo kan vara en skrämmande utmaning

Även om Leo kan vara en skrämmande utmaning, för dem som blir kär i denna lion, kommer livet aldrig tråkigt. Under den tuffa-killen rustning, är Leo en slags hearted, energisk och en leverantör för dem han älskar. Älskar detta lejon och stroke hans ego, du kommer att ha en ärlig och trogen följeslagare för livet. Tag er i akt, eftersom detta lejon kommer våldsamt skydda allt han håller kärt!