E2y

Hur hittar våld rådgivning

Våld i nära relationer omdömet i en domstol ofta kallas psykologisk bedömning och rådgivning. Psykologer är utbildade proffs vars expertis är att ge dig en bedömning av din våld i hemmet situation som är mycket respekterad i domstol. Så om du är att hitta din egen våld rådgivning, kommer dessa tre idéer hjälper omedelbart du hitta en kurator.

Naturligtvis, när du har gjort det genom din kris kan du finna dig inspireras att hjälpa andra, om så är fallet, sedan överväga att få en online-examen i rådgivning.

Ett. Använd Gula Sidorna.

Hur hittar våld rådgivning. Om du är ute på resurser.
Hur hittar våld rådgivning. Om du är ute på resurser.

Detta är en av de enklaste och mest välbekanta sätt att hjälpa dig att hitta en kurator. Kontrollera under rubriken av psykologer. Som ni kanske märker är inte listan subcategorized enligt deras expertis. Men du kan också begära att de psykologer och begära deras specialisering genom att slå siffrorna själv. I vissa fall, de som behöver dessa rådgivare är tveksamma till att ta första steget. Offer, ofta kvinnor och barn, bör ha en väktare att ringa för dem och att företräda dem.

2. Prova online professionella kataloger.

Dessa liknar de gula sidorna och kan nås via Internet. Det finns ett antal av dessa som kan ge dig flera listor med kontaktinformation för kliniska psykologer i era respektive område eller region. Dock är denna katalog inte kategoriseras enligt expertis. Ändå är det lämpligt att söka specifikt för misshandel, psykologisk utvärdering och liknande. Då blir det lättare för dig att hitta namnet på en person med hemvist klinisk psykolog.

Tre. Kontakta din representant sjukförsäkring.

Om du är ute på resurser

Lär dig dina rättigheter.
Lär dig dina rättigheter.

Om du är ute på resurser, kan du alltid fråga din företag sjukförsäkring. Det sätt som de plockar rådgivare beror på din situation. Så var särskilt i de detaljer som du presenterar. Ange incidenter av våld och övergrepp. Efter att ditt uttalande, kan de vidarebefordra nu ditt vittnesbörd till andra leverantörer som är specialiserade på din typ av fall. Då kan du be leverantörerna om de har särskilda rehabiliteringsprogram eller stödprogram som kan fungera för dig när du går längs processen av rådgivning. De kan även ha råd att ge dig skydd om du behöver genomgå psykologisk rådgivning eller om du bara behöver en plats att vila.

Lär dig dina rättigheter

Känn dina rättigheter. När du missbrukas, inte rädd för att rapportera varje incident eller liknande händelse. Du behöver en expert för att guida dig. Eller om domstolen tvingar dig att ha våld i hemmet rådgivning gjort, ta dessa tips på allvar, och anförtro dig bara till psykologer. Kom alltid ihåg att dessa psykologer är de enda yrkespersoner mest uppskattade av domstolen.

Om du är intresserad av att fullfölja en rådgivning grad av din egen kan du göra en bra start genom att ta online klasser i rådgivning.