E2y

Hur hedra islamiskt bröllop traditioner

Olika kulturer har olika bröllop traditioner

Olika kulturer har olika bröllop traditioner, men som alla andra bröllop. Traditionen att äktenskapet är tänkt att förena två människor samman. Genom att känna till och respektera varandras kulturella och religiösa bakgrund, bygger du en stark grund mellan din make liksom familjen av din make. Nedan finns viktiga saker att tänka på när det gäller islamisk bröllop tradition.

Hur hedra islamiskt bröllop traditioner. För muslimer är en förbjuden mat fläsk.
Hur hedra islamiskt bröllop traditioner. För muslimer är en förbjuden mat fläsk.
  • Båda händerna på bruden (i vissa fall fötterna också) är utsmyckade med henna. Denna mörka bläck kvar på huden under ganska lång tid och är förgängligt.
  • För muslimer är en förbjuden mat fläsk. Grisar anses ha egenskaper som lathet, filth, överseende och frosseri bl. Om du deltar i ett islamiskt bröllop eller hjälpa till att organisera en, se till att griskött är inte i menyn. Det är en no-no att föra inte bara fläsk som mat men gåvor eller erbjudanden som har grisen.
  • En gåva som kallas Mahr ges till bruden från brudgummen under den tid som de löften ska sägas. Föreliggande måste också skapas med händerna i linje med anpassade.
  • Undertecknandet av äktenskapsförord och tätning parets enighet genom löften kallas nikkah. Denna betydande del av bröllopet traditionen är en som ska vara högtidlig och fridfull utan avbrott.
  • När det är sång och dans inblandad i ceremonierna, bör det finnas en uppdelning av könen. Detta kan vara konstigt för dem som är ovana vid att denna typ av delat social interaktion, men bör ändå ändå respekteras.
  • Den "Walima" är vad du kallar det bröllopsfest där familj och vänner möts och välkomnas i. brudgummen är att utföra denna plikt som han tar emot gäster och gör känt för alla de enorma glädje han har över tillfället.
  • I Mellanöstern, de nygifta som ett tecken ger specifikt fem mandel bitar till alla sina gäster. Hälsa, fruktsamhet, livslängd och välstånd bland önskningar förhoppningsvis beviljas genom denna gest.
  • De mindre lyckligt lottade hålls mycket i ögonen på Allah. I detta avseende är att bjuda in mindre lyckligt lottade under ett bröllop anses hedra dem, vilket ger betydelse till andras behov.
  • Du kan förvänta dig en mycket färgstark bröllop i äktenskap av beduiner. Deras firandet varar ibland en hel vecka, så bli inte förvånad. Medan män samlas för att göra den traditionella krigsdans heter Al Ardha, bruden med mycket stolthet visar upp sina presenter och kläder.

Medan marockanska brudar har oftast en ceremoniell bad några dagar innan bröllopet och är prydda i smycken, de mer konservativa muslimer å andra sidan undvika extravaganta bröllop eftersom det ses som en onödig utgift. Även om majoriteten av arabiska kulturer ta glädje i bröllop och det blir en mycket festlig och överdådiga händelse med många gäster. Var du än är i världen, är det viktigt att vara medveten om de kulturella skillnader som omger dig. Utsädet av disharmoni ofta till följd av feltolkningar. Missförstånd och missförstånd kan lätt undvikas genom kunskap.