E2y

Hur gör klickerträning för hundar

Ibland är det skönt att vara som Adam Sandler som kan vrida tillbaka tiden och göra alla kommandon i hans film Klick med en fjärrkontroll. Men då är det inte möjligt för människor. Och vi kan bara skratta åt de många katastrofer som kunde ha hänt om det var möjligt i verkligheten.

Men för din favorit-hund

Hur gör klickerträning för hundar. Öva med din hund i en relativt lugn plats.
Hur gör klickerträning för hundar. Öva med din hund i en relativt lugn plats.

Men för din favorit-hund, människans bästa vän, är klickerträning faktiskt möjligt. Du kanske inte har nöjet att öppna dörrar, speciellt när du är upptagen med saker att göra i ditt hem, men du kan definitivt träna din hund med hjälp av klicker att vara din personliga dörröppnare. Och det är ännu bättre och betydligt mer njutbart för de flesta gäster än automatiserade dörröppnare. Administrera AutoClick utbildning för hundar är inte det, lätt, men det är genomförbart. Saken om hundträning är att du måste ha massor av tålamod och beslutsamhet. Du kan behöva vänta en avsevärd tid innan din träning för hunden bär sin frukt. Men som de flesta djurtränarna, kommer du att finna att det är verkligen värt allt hårt arbete.

  1. Öva med din hund i en relativt lugn plats. Det blir bäst om du gör de första sessionerna i ett relativt lugnt område så att din hund inte blir förvirrad. Så småningom kommer dina conditioning ansträngningar fortfarande höras även under mer bullriga förhållanden. Bara se till att kommandona blir djupt rotade i din hund innan du testar den under en bullrigare miljö.
  2. Organisera ett utbildningsprogram och anpassa utbildningsnivåer. Det är bäst att dela upp utbildningen i bitar, beroende på de specifika mål som du har. Om du verkligen vill utmärka sig på detta, se till att du har möjlighet att samråda med andra hundtränare och se om du gör en realistisk plan i klickerträning din hund.
  3. Börja med grundläggande kommandon. Grundläggande kommandon är nödvändiga. Denna träning för din hund är inte som kungar av kaos klicker som anpassar sig till komplicerade mänskliga spelare. Börja med grundläggande block av kunskap och konditionering och arbeta dig till andra knep därifrån.
  4. Använd en enhetlig clicker. Det blir mer lönsamt om du använder samma typ och märke av klicker för din hund från utbildning och framåt. Eftersom du kommer att vara konditionering din hund därefter, kan andra typer innebära förvirring för din hund. Bara för att vara på den säkra sidan, använd samma typ av klicker i varje instans.
  5. Kapitalisera på din hunds favorit godis. Om din hund har favoritgodsaker, använda det följaktligen så att du kommer att få bättre plats att träna den att göra vissa saker på vissa klick.
  6. Prova ett träningscenter för hundar, om allt annat misslyckas. Den Karen Pryor Klickerträning för hundar har en bra fördel för de flesta hundägare. Det är redan färdiga och redo att genomföras. Du kommer också att kunna skaffa sig en hel del goda råd från människor som har gjort detsamma med hjälp av forum diskussioner, bloggar och många andra resurser på nätet.