E2y

Hur gifta sig med en utlänning

Det händer nästan varje dag

Det händer nästan varje dag. En flicka möter en man från ett främmande land, och efter en uppvaktning spänner ett par veckor, månader eller ett år eller två, är de två gifta. Ja, det är ganska vanligt, förmodligen på grund av det faktum att tanken på att gifta sig någon som inte av samma medborgarskap eller etnicitet är något romantiskt. Som sagt om du har ställt in siktet på att hitta din perfekta match utanför hemmet mark så här är några tips för att få dig på rätt spår och träffa din "Mr Right".

  • Ta en tur. Detta är ett sätt att möta den man eller kvinna i dina drömmar. Ta resor till utlandet och leta efter honom eller henne. Det är ett steg i tro, men om du tar en resa och är öppna för nya erfarenheter och möta nya människor, så är det mycket troligt att du träffar någon som du kommer vara benägna att romantiskt band med. Det enda problemet med detta alternativ är att det kan vara ganska dyrt, speciellt om du ska till Europa eller USA som kommer från ett tredje världen land i Asien. Om du inte har råd med det, så gör det näst bästa, läs nästa tips.
  • Börja en online romantisk rendezvous. Detta är ganska vanligt nuförtiden. En man möter en kvinna på nätet via ett chattrum eller online dating hemsida, de får känna varandra genom daglig träffa ups på nätet, och slutligen tar mannen en resa för att möta kvinnan personligen. Några dagar eller veckor av uppvaktning och detaljerna bröllop är klara. För att berätta sanningen, något som detta redan sker när du läser detta. Så om du verkligen letar efter den utlänning som kan göra ditt liv till ett himlen, kanske du vill överväga att använda Internet för att träffa din match. Det finns hundratals online dating och matcha webbplatser som du kan gå. Vissa är gratis medan andra kräver en avgift. Ett annat alternativ skulle vara att logga in på olika chattrum som inkluderar utländska chattare. Naturligtvis inte rabatt makt sociala nätverkssajter som Facebook, MySpace och Twitter eftersom dessa har alla blivit underbara vägar för långväga romantik.
  • Känn din utlänning. Oavsett om du träffade din älskare på traditionellt sätt eller online sätt kommer du definitivt vill lära känna honom innan du bestämmer dig för att vigas. Precis som alla uppvaktning, är det viktigt att få en känsla för denna person. Vet vad han gillar och ogillar är. Se till att studera upp på hans kultur som han studerar upp på ditt. Det kan finnas sammandrabbningar i kulturer som kommer att uppstå senare så se till att rensa upp det tidigt eller du kanske ångra det senare.
  • Arbetet med invandring. Detta är faktiskt den knepiga delen, eftersom en hel del pappersarbete och legwork kommer att krävas om du flyttar till din partners hemland efter äktenskapet eller vice versa. Så, se till att läsa upp på invandring lagarna i det land du flyttar till och utföra nödvändiga pappersarbetet och andra krav medan du gör planer för bröllopet.

Hur gifta sig med en utlänning. Börja en online romantisk rendezvous.
Hur gifta sig med en utlänning. Börja en online romantisk rendezvous.

Tålamod är nyckeln när främja en romantisk relation med en utlänning. Det bör inte vara rusade och det är viktigt att du vänta på passionen som det finns många saker som måste utarbetas innan du kan slutföra saker.