E2y

Hur gifta sig med en frånskild kille

Innan man överväger att gifta någon

Innan man överväger att gifta någon, är den första frågan brukar varför. Det kan finnas olika skäl till att gifta sig någon, men också en hel del skäl till att inte. När du har gått förbi det stadiet, då nästa fråga skulle vara hur.

Hur gifta sig med en frånskild kille. Innan man överväger att gifta någon.
Hur gifta sig med en frånskild kille. Innan man överväger att gifta någon.

Att gifta sig med en frånskild kille kan vara ganska känslomässigt utmanande. Det kan inte vara som en relation där ni båda är nybörjare i äktenskapet. När du gifta dig med en frånskild kille, det finns andra inblandade än bara honom och dig. Det är viktigt att vara känslomässigt, andligt och även fysiskt mogna, eftersom inte bara kommer det bära ner dig, kan det också göra dig bryta ner ibland. Här är några saker att tänka på när du funderar på äktenskap med en frånskild.

Stressa inte äktenskapet

Stressa inte äktenskapet. Får inte ett åtagande på samma sätt som han bara få ut ur hans. Låt honom lösa sina egna problem först eftersom men det är viktigt att han har stängning med sin tidigare relation. Det är viktigt att du också lära känna varandra mycket väl eftersom du bara kan hamna i en skilsmässa, liksom. Du kommer att veta att det är rätt tid när ni båda är redo och han har helt gått vidare.

Stå vid din kille

Stå vid din kille. Om killen har nyligen gått igenom en skilsmässa, kan han fortfarande ha drabbats av känslomässiga trauman. I vissa fall kan han ha drabbats av ekonomiska trauman. Han kan ha förlorat sitt hus, bil eller företag till sin frånskilda ex-fru . Eller ännu värre, kanske han har bara förlorat vårdnaden om barnen. Och kom ihåg att han troligen kommer att betala underhållsbidrag, så det kan ta en träff på din ekonomi när du gifter dig.

Justera dina förväntningar

Justera dina förväntningar. Förvänta dig inte att när du gifter dig med killen, har du en lyckligt någonsin-efter. Kom ihåg att han förmodligen har gått igenom en mycket skada, hemsk upplevelse. Han kan inte vara samma person som han var i sitt första äktenskap, och han kommer sannolikt har förändrats. Räkna med att han kommer att förändras till det bättre och att ni två kommer att dela ett bra äktenskap. Men han kanske inte så passionerad make, eftersom han förmodligen skulle ha ändrat sina perspektiv på äktenskapet.

Respektera hans historia och se till att du kan hantera det

Stressa inte äktenskapet. Justera dina förväntningar.
Stressa inte äktenskapet. Justera dina förväntningar.

Respektera hans historia och se till att du kan hantera det. Om man har barn, se till att du känner dem och försöka att bli vän dem. Du kan inte vara deras mamma, men du kan vara någon de kan lita på som en vän och som vuxen. Så mycket som möjligt, stör inte heller må dåligt över de dagar som du inte kommer att kunna vara med din man eftersom han är med sina barn. Förståelse är nyckeln här.

Överväg gå rådgivning sessioner för par

Överväg gå rådgivning sessioner för par. Det kan vara en mycket stenig start framför dig men försök att bygga en starkare grund genom att få stöd från rådgivning sessioner. Du kommer att bli förvånad över hur mycket du kommer att lära av par som har gått igenom samma sak. Rådgivning sessioner kommer att finnas tillfällen då du kommer att kunna lära av varandra och lära känna varandra djupare också.

I dagens moderna värld

I dagens moderna värld, andra äktenskap är inte ovanligt (som är tredje och så vidare). Dynamiken i en relation kan vara annorlunda än när du är idealiska för första gången gift par. Nyckeln till att ha ett framgångsrikt äktenskap vid frånskilda killar är att förstå. Lär känna din blivande make mycket väl innan de bestämmer sig.