E2y

Hur franska Kiss

Hur många av oss kan minnas försöker lära oss att kyssa

Hur många av oss kan minnas försöker lära oss att kyssa? Vi skulle använda en spegel, en basketboll, även våra underarmar när vi försökte behärska konsten att skänka den perfekta kyssen. Naturligtvis skulle ingen av oss erkänner aldrig på alla dessa hemliga försök, och om någon var spionerade oss involverade i sådant beteende, vi mycket snabbt kom någon ursäkt.

För dem som befinner sig i samma båt idag, kan du lägga steg bort från spegeln och lägga undan basket. Hjälp har anlänt.

Hur franska kiss. En av dina viktigaste frågor när det gäller franska kyssar kommer att bli din andedräkt.
Hur franska kiss. En av dina viktigaste frågor när det gäller franska kyssar kommer att bli din andedräkt.

Nu: när det gäller att lära sig att franska kyss, finns det några grundläggande att tänka på. Här är några tips som hjälper dig att få in i rytmen puckering upp och deltar i en trevlig fransk kyss.

  1. En av dina viktigaste frågor när det gäller franska kyssar kommer att bli din andedräkt. Vi verkar vara rädd för att vid det magiska ögonblicket, kommer vår andedräkt orsaka ett anfall av dataintrång och hosta. Att vidta lämpliga försiktighetsåtgärder innan de vidtar en fransk kyss, se till att du tränar god munhygien. Borsta tänderna efter varje måltid och även använda ett munvatten innan du beger dig ut på din dag. Såvida du och din dejt båda är galna lök och vitlök, avstå från att ha någon under kvällen. Du kanske vill ha ett andetag mynta pop efter middagen i alla fall. Försök inte gömma den från din dag. I själva verket erbjuder din dag ett andetag mynta också. Du kan vara säker på att ha acceptabel andetag för den stora stunden.
  2. Därefter inser att det är okej att vara lite nervös när du ska dela en första djupa intim kyss. De flesta av oss har någon oro för att första gången. Tänk på din fråga om fjärilar i magen för att vara ett gott tecken, precis som de är för en skådespelare på väg att gå in på en scen. Du skulle behöva vara mer orolig om det hela orsakade du inte oro alls.
  3. När det blir ner till den stora ögonblick, här är det viktigaste du bör komma ihåg. En fransk kyss är en kyss, inte ett försök att brottas tungan av din dag till underkastelse. Börja med att gå läppar ömt och låta dina tungor att försiktigt utforska varandras tänder linje och slutligen möter varandra. Kör tungan i linje med din partners tunga, ta din tid och gör din partner att göra detsamma. Om ni båda vill bli lite mer aggressiv, det är bra. Kom bara ihåg att du gör en dans, inte en tävling. Slappna av och njut av känslan.
  4. Utöver dessa grundläggande instruktioner, börjar du sakta att finslipa några andra saker du kommer att vilja inkludera i din franska kyss. Precis som någon form av intimitet, kommer exakt hur det görs beror mycket på preferenser de två personer som är engagerade i handlingen att njuta av franska kyss. På kort tid kommer du att förstå vad din partner kan göra som gör kyssen mer njutbar för dig och vice versa. Var inte blyg om att låta din partner vet när han eller hon gör något som verkligen väcker dig.

Franska kyssar med någon som du finner attraktiva är tänkt att vara njutbart. Om du tar en stund att befria er från oro andan, gör det till en vana att börja långsamt, kom ihåg att en kyss är inte en tävling, och låt varandra vet vad som känns bra, kommer du mycket snabbt komma att se fram emot varje och varje chans att engagera sig i franska kyssar.