E2y

Hur förbereda ditt husdjur för veterinären

Om det är första gången för ditt husdjur att gå till veterinärklinik

Om det är första gången för ditt husdjur att gå till veterinärklinik, kan du hjälpa den att förbereda för det genom att göra flera saker. Besöker en veterinär kan vara skrämmande för ett husdjur. Du måste se till att ditt husdjur är bekvämt så att du inte skulle ha några problem när du kommer till veterinären. Du kan göra en massa saker för ditt husdjur som kommer att göra att besöka veterinärklinik en njutbar upplevelse.

Här är några tips på hur du kan förbereda dig husdjur för ett besök på veterinärklinik:

Hur förbereda ditt husdjur för veterinären. Följ Veterinär anvisningar.
Hur förbereda ditt husdjur för veterinären. Följ Veterinär anvisningar.
  1. Förberedelser. Träna din hund att vara bekväm när öron, tänder och tår är rörd. Genom att göra detta, kommer ditt husdjur att användas till det när du tar den till veterinären. När du besöker veterinärklinik, kommer vissa detaljer kontrolleras kontroll av öronen, munnen och klippning av tånaglar. När ditt husdjur är redan vana vid att dessa metoder, kommer han att vara mer bekväm när du går till veterinären.
  2. Frågor. Innan du går till Pet Clinic, kommer det vara till hjälp om du skriver ner några frågor som du vill ställa ditt husdjur läkare. Du kan fråga dem om husdjur kost, klappa skotten eller vacciner som måste ges, skötselråd och andra. Om du tar med ditt husdjur till veterinären på grund av en nödsituation, kommer det att vara till hjälp för läkaren att diagnostisera djurets tillstånd genom dina ceremonier. Du kan förklara förändringen på humör, aptitlöshet, repor och mer.
  3. Typ av sjukhuset. Det är också klokt att ta med ditt husdjur till en specialitet veterinärklinik som behandlar den typ av animaliskt ditt husdjur är. Du kan ta din katt till en katt sjukhus, din hund till en hund sjukhus eller din häst till en häst klinik. På så sätt är du säker på att veterinären kommer att kunna hjälpa dig med dina problem.
  4. Detaljer. Om ditt husdjur är sjuk, måste du tala om för veterinären alla detaljer om ditt husdjur. Detta inkluderar all exponering för giftiga ämnen, såsom Råttgift, insektsmedel eller bekämpningsmedel. Du kan också ta med ditt husdjur sjukhusjournaler så att veterinären kommer att ha en chans att titta på djurets historia.
  5. Följ Veterinär anvisningar. Du måste följa veterinärens anvisningar till punkt och pricka. Köp någon medicin som behövs för ditt husdjur, och få märke och typ av mat som är bäst för ditt husdjur. Du kan också köpa speciella husdjur schampo för ditt husdjur grooming. Det är lämpligt att ta med ditt husdjur till en husdjursvård centret minst en gång i månaden så att trimning av ditt husdjur kan upprätthållas.

Dessa är några av de tips som du kan följa när du ta med ditt husdjur till veterinärklinik. Du kan träna din hund när han är ung så att du inte kommer att ha några problem träning det när det blir äldre. Om du besöker veterinärklinik regelbundet, kan du förvänta dig att ditt husdjur kommer att få mer och mer används till upplevelsen, och det kommer inte längre att vara svårt för dig att besöka veterinärklinik nästa gång.