E2y

Hur får man ett äktenskap licens i Arizona

När en man och en kvinna älskar varandra

När en man och en kvinna älskar varandra, vara tillsammans är mycket viktigt. Och kommande tillsammans är kärleksfull varandra mer och mer för varje dag. Detta är äktenskapet, är det kulmen på romantik, och det är där lyckan börjar. Äktenskaplig lycka men romantiskt är inte utan ansvar.

Att vara gift innebär att bli ihop på rätt sätt

Att vara gift innebär att bli ihop på rätt sätt, eller den rättsliga vägen. Och att vara lagligt gifta inte följer samma steg i alla stater. Varje stat har olika sätt att få ditt äktenskap licens. Här är några tips på hur man får ett äktenskap licens i Arizona.

Hur får man ett äktenskap licens i Arizona. Innan du säger att jag gör.
Hur får man ett äktenskap licens i Arizona. Innan du säger att jag gör.
  • Innan du säger att jag gör. Nu vet du att du behöver ett vigselbevis för att leva lyckligt och efter i Arizona. Men det händer inte så enkelt som det. Du måste förbereda några saker innan du kan få ditt äktenskap licens i Arizona. Först behöver du en applikation äktenskap licens. Denna ansökan kommer att ge delstaten Arizona nödvändiga uppgifter om dig och din soon-to-be partner. Ansökningsblanketten bör åtföljas av giltig legitimation som körkort, social trygghet kort, etc. Om du har formuläret, bör du också förbereda kontanter för att betala de nödvändiga avgifterna. De flesta offentliga tjänster är gratis. Men ansöker om ditt äktenskap licens kommer att medföra vissa kostnader. Oroa dig inte inte är en rejäl prislapp för din äktenskaplig lycka. Ett annat viktigt krav är en äktenskapsskillnad, ogiltigförklaring papper eller dödsattest för din tidigare partner. Dessa dokument kommer att intyga att du har blivit av med din tidigare partner på ett korrekt och lagligt sätt.
  • Sömnlös i Seattle, korkat i Chicago, gälla i Arizona. Det spelar ingen roll blankett vilken plats du kom ifrån. Så länge du bor i Europa Europa är det bara bra att få ett äktenskap licens i Arizona. Den mer brådskande när det gäller att ansöka om ditt äktenskap licens är att du och din partner är närvarande när du lämnar äktenskapet formuläret licensansökan. Inlämnandet av äktenskap licens ansökan kan göras i någon Arizona länet tingshus. Ring ett samtal för att få rätt adress och nödvändig information.
  • Och ditt namn är? Verifiera din ansökan genom att visa den korrekta bevis på att du och din partner är paret skrivet på äktenskap licens ansökningsformuläret. Identifiering former som militära id, körkort eller pass kan användas.
  • Det lönar sig att gifta sig. När din ansökan är klar och du har bevisat att de framlagda handlingarna är giltiga, är det dags att betala dina skulder till samhället. När avgiften är betald äktenskap licens är bra för ett år med början den dag det utfärdades.
  • Arizona lovin '. Jämfört med andra stater, kräver delstaten Arizona inte par att genomgå blodprov. Se till att du ringer ett samtal för att kontrollera kraven eftersom de förändras från tid till tid.

Kärlek och äktenskap vet ingen plats, ansikte, eller färg, är en sådan makt ofthem. Men för att göra det rätt, är att göra det lagligt, får ditt äktenskap licens innan du gifter dig.