E2y

Hur du visa din hund i Westminster utställning

Westminster Kennel Club Dog Show är en av de mest prestigefyllda utställningar. De har hundar från hela världen. De håller sina shower i New York, på Madison Square Garden. Sedan 1877 har de visa upp över 150 hundraser. Om du tror att din hund har vad som krävs för att ange och vinna Westminster Kennel Club Dog Show, finns det några saker du måste göra. Det är bäst att veta förfarandet innan din hund. Några tips hjälper dig att visa din hund i Westminster Dog Show framgångsrikt.

Här är några enkla tips om hur du visa din hund i Westminster utställning:

  1. Se till att din hund har vad som krävs för att öppna tävlingen. Domarna söka efter specifika saker i hundar innan de accepterar det som en tävlande. Hundarna måste kunna göra en massa olika hinder. De måste också kunna gå igenom olika hinder utan större svårigheter. Hundarna måste vara lydig och måste veta hur man följa signaler och kommandon. Rasen är också mycket viktigt, eftersom hundar som kommer in måste konkurrera med hundar inom samma ras. Grooming behandlas också.
  2. Se till att din hund är registrerad vid Europeiska kennelklubben. Westminster Dog Show accepterar endast hundar som är är registrerade. Detta kräver att din hund tjänar en Championship ras. Detta är endast tilldelas hundar med överlägsna raser, som säkerställer att endast högsta kvalitet hundar accepteras i showen.
  3. Se vilka hundras klass din hund tillhör. Det totalt sju klasser hund ras på Westminster Kennel Dog Show: Hunden, vallning, Sporting, Non Sporting, Toy klass och arbetsgruppen. När du har fått genom de sju klasserna, kommer du att flytta till en annan eliminering runda. För att komma fram till den sista rundan måste din hund lan enskild klass. Den bästa Totalt hund eller Best in Show hämtas på den sista rundan.
  4. Vissa hundar är redan inbjuden till utställningen. De fem AKC Champion hundar som utmärker sig i fråga om rasen kommer att bjudas in till evenemanget.
  5. Om du vill ange din hund i en begränsad krets, försök sedan Junior Showmanship. Dessa är för yngre hundar som har gått minst tio Öppen Klass tävlingar, och rankas först i varje. Detta kräver hundar som är minst nio år gammal.

När du visar din hund i Westminster

Hur du visa din hund i westminster utställning. Se till att din hund har vad som krävs för att öppna tävlingen.
Hur du visa din hund i westminster utställning. Se till att din hund har vad som krävs för att öppna tävlingen.

När du visar din hund i Westminster, alla intäkter går till ängeln i koppel. Det är en välgörenhetsorganisation som hjälper patienter med funktionshinder att använda hundar för att förbättra deras livskvalitet. På så sätt kan du veta att den inkomst som showen skapar är till god användning. Om du vill ange din hund på Westminster Kennel Club Dog Show, kommer dessa enkla tips hjälpa dig att skriva in mycket lättare.