E2y

Hur du skyddar kycklingar från rovdjur

Om du vill vara självförsörjande i livsmedelsproduktionen kan du höja din egen kycklingar i din bakgård. Det är inte riktigt komplicerat att sätta upp detta hem projekt. Men du bör du veta hur att skydda fåglarna från miljöfaktorer, exempelvis förändringar i väder och rovdjur. Det största problemet med Raisers bakgård fågel är angrepp av rovdjur som katter, hundar, ormar, skunkar, rävar och hökar. Eftersom du inte kan se dina kycklingar 24/7, måste du komma med åtgärder för att skydda dem från dessa rovdjur. Här är tips för dig att tänka på:

Hur du skyddar kycklingar från rovdjur. . gör dig redo med det material som ska användas för att bygga skyddande hölje.
Hur du skyddar kycklingar från rovdjur. . gör dig redo med det material som ska användas för att bygga skyddande hölje.
  • . Gör dig redo med det material som ska användas för att bygga skyddande hölje Dessa material är: hammare, spik, timmer, cementblock, trästolpar, hönsnät och coops kyckling. Dessa poster är lätt tillgängliga i olika centra konstruktion leverans i ditt område.
  • Tilld en plats i din trädgård för kycklingarna. Låt dem inte gå vilse runt mycket av sanitära skäl. Om de får bara flytta runt, kommer de att sprida sina spillning överallt och rengöring av området kommer att vara ett problem. Ett hörn av din trädgård är en idealisk plats, så länge som utrymmet är tillräckligt för att rymma alla fåglar. Antalet kycklingar du höja bör bero på storleken av det område som du kan ge. Trångboddhet kommer att skada överlevnad kycklingarna och de kan bli sjuka eller dö med lite utrymme.
  • Ge kycklingarna sin egen bostad. För att skydda dem från regn, värme och andra hårda element väder, bör kycklingarna hållas i en struktur, som är täckt med en stark tak och väggar som kan skydda dem från extrema väderförhållanden samt rovdjur . Skyddsrummet skall vara robust nog med starka stolpar och stadiga väggar.
  • Gräv fyra diken på marken. Dessa diken skall rymma tjänster för hönshuset. Skyttegravarna ska vara tolv inches djup och 12 inches bred. Ställ upp stolparna på skyttegravarna. Därefter satte i hårdvara tyg i skyttegravarna kring stolparna och täcka hålen med jord. Duken ska hindra rovdjur från att gräva i jorden. Ett knep som dessa rovdjur gör är att lossa jorden för att få ner hönshuset för att få tillgång till kycklingarna. Huset eller hönshus själv måste vara minst fem meter högre än marken så katter och hundar inte kommer att kunna nå fåglarna.
  • Omger basen av trästolpar med cementblock. För en mer stabil grund bör inläggen stödjas av cementblock. Rävar är starka och slug djur och vet hur man störta ner en hönshuset. Cementblock är mycket användbara i att garantera säkerheten för kycklingarna.
  • Bygga huvudsakliga kammaren för kycklingarna. Installera först hönsnät och coops runt stolparna. Säkra dem med spikar och ledningar. Därefter bygga golv i hönshuset. Fäst trä plattor över inlägg. Säkra dem med ledningar och naglar. Installera ark av trä över plattorna för att bilda golv. Nail varje trä blad prydligt. Konstruera dörren, fortfarande med användning av hönsnät. För ett fullständigt skydd av kycklingarna, installera ett lås med nyckel.

Skydda kycklingar från rovdjur verkar vara en enkel uppgift

Skydda kycklingar från rovdjur verkar vara en enkel uppgift, men det innebär också en viss planering. Med stora gårdar med fjäderfä, är bildskärmar installerade i varje coop för att upptäcka om det finns rovdjur redo att attackera i närheten. Det kan vara ganska dyrt att använda en bildskärm, men om du verkligen menar allvar med din kyckling höja företag, är priset oväsentligt.