E2y

Hur du lär ett barn att köra

Körning kommer att kräva en hel del av ditt barn, särskilt under de inledande skedena. Det är därför han skulle ha starka och patient händer att förlita sig på. Starta honom på en långsam takt och låt honom uppskattar varje dag framsteg som han gör sin väg mot att bli en säker och ansvarsfull förare.

Glöm inte dina egna lektioner. Innan du börjar cykla med ditt barn från uppfart ge dig själv några snabba påminnelser om undervisning etikett.

Hur du lär ett barn att köra. Glöm inte dina egna lektioner.
Hur du lär ett barn att köra. Glöm inte dina egna lektioner.
  • Gör det till en vana att vara lugn i synnerhet i grova situationer där ditt barn kan begå några fel. Undvik skrika åt honom som han kan utveckla rädsla eller ointresse.
  • Positiv förstärkning är en stor undervisning bundsförvant. Ge honom ytterligare visdomsord tillsammans med beröm.
  • Fråga hjälp av en vuxen vän eller släkting att säkerställa kontinuitet i lärandet när du inte är tillgänglig.
  • Om du har märkt att du inte är ett par bra, skicka ditt barn iväg till en körskola.

Förbereda honom för striden. Körning är inget skämt. Ditt barn ska vara fullt redo att ta på världen även om du är vid hans sida. Instruera honom att göra ett besök på närmaste kontor vid Institutionen för Motor Vehicle Safety. De kommer att ge honom en manuell. Säg åt honom att gå över den. Han borde vara väl medvetna om trafikregler och förfaranden. Komma väl förtrogna med de teorier bakom ratten kommer att ge honom en större chans att styra förbi elever tillåter undersökning.

Presentera honom till bilen

Presentera honom till bilen. Ge ditt barn en kort rundtur i de mekanismer inom bilen. Gå igenom grunderna innan du tillåter honom hans första spricka på trafiken.

Presentera honom till bilen. Förbereda honom för striden.
Presentera honom till bilen. Förbereda honom för striden.
  • Börja med att lära honom att justera sätet enligt hans komfort. Betona betydelsen av tillgång till ratt och pedaler utan att själv ha alltför stor ansträngning.
  • Rikta speglarna och låt honom ändra sin orientering på ett sätt som han kan se både vägen och en del av fordonet. Fokus på upprättande speglar som hans vänner vid körning.
  • Guide honom genom olika växlar för ljuset, skruva signal och torkare sedan flytta över till Varningsblinkers och akut handbroms.

Relä grunderna som gör skillnad

Relä grunderna som gör skillnad. Den idealiska platsen för att göra de första stegen på gasen är en parkeringsplats eller obebyggda tomten. Tipsa en vän att komma och gå med i undervisningen partiet. Rita upp linjer med krita och använda apelsin kottar om möjligt. Dessa kommer att fungera som verkliga vägmärken och vägmarkeringar. Kick saker genom att låta ditt barn gå framåt och bakåt samtidigt stannar vid rätt tidpunkt på den angivna raden. Även på denna fas upprepa vikten av att ha förmågan att stanna vid behov. Ditt gäng kan flytta med till tre punkten tur. Ditt barn ska lära sig att manövrera bilen med lätthet samtidigt vistas på anvisad körfältet.

Ta honom nära till åtgärden

Ta honom nära till åtgärden. När du är säker på att han kan köra flytta till lektionen på gatorna. Inledningsvis välja en som är lugn då som han börjar utveckla låta honom köra i farlederna förhållanden.

Håll huvudet kallt och njuta av åkturen. Låt ditt barn göra detsamma.