E2y

Hur du lär en fågel att prata

Det sägs att om du har ett husdjur hemma negativa krafter försvagas. Djur har förmågan att absorbera dåliga element som hotar hälsa och välbefinnande sina herrar. Detta kan rivaliserade av vetenskapliga begrepp, men det finns inget att bråka om underhållning faktor förs in i bilden av en talande fågel.

Packa upp uns av tålamod och låta din fågel hålla dig sällskap.

Gör din hemläxa

Gör din hemläxa. Acceptera det faktum att inte alla arter av fåglar har den medfödda förmågan att slänga ord ur. Även om din kan prata kan välja att inte höras alls. Därför blir det bättre att ta lite tid och studera. Ta reda på om ditt husdjur är kvalificerad för att genomgå utbildningen. Identifiera fågelns beteende och inlärningsförmåga. Tvinga inte din fågel att utföra vad han inte är avsedd för.

Ge dig själv

Hur du lär en fågel att prata. Redundans hjälper dig.
Hur du lär en fågel att prata. Redundans hjälper dig.

Ge dig själv. En bra rapport är en viktig aspekt av att hantera människor. Detta gäller med fåglar också. Vinna förtroende hos ditt husdjur och du får en hög grad av samarbete. Behandla honom som en del av din familj. Nå ut och binda regelbundet för att ge en air av förtrogenhet och säkerhet.

Använd en glad ton

Använd en glad ton. Det bästa sättet att motivera ditt husdjur att öppna munnen är genom att använda enkla ord och korta fraser. Hälsningar är bra sätt att sparka saker. Vanlig praxis är att använda djurets namn. Se till att varje gång du försöker en konversation du skapa en rolig och glad miljö. Närma din fågel med den mest entusiastiska tonen du kan komma med. Analysera den feedback som ges av ditt husdjur. Genom att göra så du kommer att identifiera de ord som han kan relatera med lätthet. Använd dessa ord ofta för att förbättra anslutningen.

Redundans hjälper dig

Redundans hjälper dig. När du har fått det viktigaste i ditt husdjur träning använder det varje gång du interagerar. Upprepningen av ordet eller frasen kommer att motivera din fågel att säga det igen. Du har möjlighet att trycka på stödjande ljudenheter som CD-spelare och inspelare, men inte till ro. Lita inte på dessa prylar för att göra ditt jobb. Att handskas med din fågel personligen kommer att tillåta honom att bli mer bekväm med din närvaro varje dag som går.

Inte ta honom i nacken

Redundans hjälper dig. Inte ta honom i nacken.
Redundans hjälper dig. Inte ta honom i nacken.

Inte ta honom i nacken. Utveckla en daglig rutin för ditt husdjur. Följa denna plan för att skapa enhetlighet. Tappa inte modet om när din fågel tar lång tid att plocka upp. För vissa arter månader och år innan orden kommer ut. Det finns även andra som inte talar alls. Vid det här laget kanske du vill utforska dina alternativ. Din alternativ är att lära din bevingade vän att vissla. Hjälp honom att bidra i att starta dagen med rätt beat.

Belöna honom fint. Varje gång din fågel får jobbet gjort erbjuda honom en välsmakande behandla. Detta ger extra motivation att hålla sin prestation på en positiv not. Vid slutet av dagen, ger en fin tid och område för honom att vila ge honom den nödvändiga energin för nästa dags aktiviteter.

Som du kämpar med ditt husdjur förmåga och vilja att lära försöka sätta dig in i hans skor. Ju mer tryck och kraft du utnyttjar mindre sannolikt att han kommer att delta i ert tal sessioner.