E2y

Hur du ger vad din man vill

Ibland i ett äktenskap

Ibland i ett äktenskap, kommunikationsvägarna blir otydlig eller obefintlig som gör det svårt för paret att förmedla vad de verkligen känner och vill från varandra. När öppen kommunikation inte har fastställts i början av relationen kommer det att komma en tid när du inte vet vad din man vill, vad han tycker och kanske vad han vill att du ska göra eller ändra på dina vanor. Det är mycket viktigt att man och hustru för att förstå varandra och respektera varandras behov och önskemål för att hålla relationen friska och harmoniska. Det bör alltid finnas en ge och ta i varje situation under ditt äktenskap. Här är några tips på hur du ger din man vad han vill.

  1. Få din man att prata med dig. Det bör aldrig vara en gissningslek i er relation. Om du känner att du man vill berätta något men tvekar innan han kan begära, ta initiativ till att öppna samtalet och fråga honom direkt vad han vill prata med dig om.
  2. Din man bör inte initiera intimitet hela tiden. Han vill att du ska ta hand ibland. Detta gör din relation mer spännande och intim. Sex är en viktig och integrerad del av äktenskapet och bör ses som något som inte är könsspecifik. Ställ upp scenen för förförelse när tiden är rätt som en belöning för din mans försök att ge dig och din familj. Intimitet inte bara hända i avskildhet i ditt eget sovrum. Du kan ge din man varma kramar och kyssar när han kommer hem från jobbet. Gosa med honom medan du tittar på tv är också ett sätt att etablera sin plats i ditt hjärta och försäkra honom om att du är hans partner.
  3. När barnen kommer, kan det vara svårare för dig och din man att gå ut på datum. Din man kanske har klagat över att du inte har tid för honom längre. I kväll datum är brukligt att du kan fördubbla det roliga genom att gå på en dag under dagen. Ordna för barnen att ha en barnvakt eller när de är i skolan och be din man att ringa in sjuk eller ansöka om en en-dagars ledighet och behandla honom till en speciell måltid. Gå på bio och göra saker som du brukade göra när du var fortfarande dejta.
  4. Ge din man en chans att återupptäcka dig. Sätt på en sexig klänning, använd lite smink och spraya på någon exotisk parfym efter att du har bortskämda din man med en god måltid. Visa honom den sida av er som lockade honom innan och som fick honom att föreslå som var förlorat när du fick upptagen kör hushållet. Din man vill se dig som en lockande kvinna då och då i stället en frazzled hemmafru belastas med hushållsarbete och barn.
  5. Ge din man lite utrymme. Han behöver inte vara med dig hela tiden för dig att veta att han älskar dig. Han måste också umgås med vänner och ha en drink och prata om saker som bara killar förstår.
Hur du ger vad din man vill. Få din man att prata med dig.
Hur du ger vad din man vill. Få din man att prata med dig.

Säkra din man att du älskar honom hela tiden är ett stort ego booster. En man uppskattar tanken på att det behövs, för att vara en leverantör och att vara den hetaste mannen du någonsin har träffat. Att veta vad han vill och catering till dessa vill försäkrar dig ett långt äktenskap fullt av kärlek.