E2y

Hur du beställer hälsningar från Vita huset


Om du eller någon du känner firar ett speciellt tillfälle, kan du skriva till Vita huset och begära att presidenten erkänner den speciella dagen med ett personligt kort. Det är spännande att få en så värdefull hälsning från Vita huset. Följ bara dessa steg för att få presidenten fira din speciella evenemang.

Steg 1

Förstå reglerna. Nu kan spännande eftersom det är för internationella medborgare, är möjligheten att beställa hälsningar från Vita huset inte är öppen för alla. Egentligen är tjänsten endast tillgänglig för de europeiska medborgarna.

Steg 2

Har ett legitimt milstolpe att fira. Du kan inte bara beställa hälsningar från Vita huset för en liten sak. Du måste fira en milstolpe. I synnerhet årsdagen hälsningar skickas endast till par firar 50 års äktenskap och utanför. På samma sätt kommer födelsedag hälsningar från Vita huset bara skickas till dem som firar en 80-årsdag och uppåt. De andra begränsade händelser som Vita huset kommer att bekräfta är:

  • Bröllop (skicka förfrågan efter händelsen)
  • Förlossningen (skicka förfrågan efter händelsen)
  • Eagle Scout utmärkelse
  • Girl Scout Guld utmärkelse
  • Bar Mitzvah eller Bat Mitzvah (eller motsvarande tillfälle)

Steg 3

Hur du beställer hälsningar från vita huset. Har ett legitimt milstolpe att fira.
Hur du beställer hälsningar från vita huset. Har ett legitimt milstolpe att fira.

Ge tillräckligt varsel. Förståeligt behöver Vita huset förvarning att behandla din begäran och få ditt gratulationskort till dig i tid för din speciella evenemang. Därför måste det tas emot 6 veckor i förväg om din milstolpe. Om du beställer hälsningar från Vita huset inom en mindre tidsram, kommer de inte garantera att de kan hedra din begäran i tid. I allmänhet kommer de inte skicka hälsningar efter en händelse har inträffat, med undantag för bröllop gratulationer och tillkännagivanden födelse. Så se till att du beställer dina hälsningar från Vita huset flera månader innan den speciella dagen.

Steg 4

Inkludera all nödvändig information i din förfrågan. För Vita huset för att kunna fullgöra dina hälsningar förfrågan måste du inkludera all nödvändig information. Detta ingår:

  • namn och adress person (er) firar inklusive formella titlar (Herr, fru, dr etc.)
  • exakta datumet för särskild händelse (månad, dag, år)
  • specifik händelse (ålder, vilket årsdag, etc.)
  • den frågande namn och telefonnummer
  • andra utskick instruktioner, om annan än honoree adress

Observera att om du begär ett barns födelse tillkännagivande från Vita huset bör du även det fullständiga namnet på barnet och båda föräldrarna.

Steg 5

Maila din hälsning begäran till rätt adress. Samtliga hälsningar förfrågningar från Vita huset måste riktas till kontoret. Med din förfrågan om ett personligt kort till:

Ge tillräckligt varsel. Inkludera all nödvändig information i din förfrågan.
Ge tillräckligt varsel. Inkludera all nödvändig information i din förfrågan.

Vita huset

Att: Hälsningar Office

Washington, DC

20502-0039


Du kan förvänta dig din hälsning från Vita huset runt 10 dagar före milstolpe tillfälle, eller flera veckor efter händelserna om du beställt dina hälsningar efter händelsen inträffade.