E2y

Hur du använder rådjur matare

Big game kan vara svåra att hitta. De lever på mjuka gräs i fält och gömma sig i den djupa penseln. Allvarliga storviltjägarens veta hemligheten att finna stora spelet är att odla den. I vår tid, har med hjälp av rådjur matare blivit en vanlig metod. Det finns många olika stilar att välja mellan. En sak att tänka på när man väljer ett rådjur feeder är dess praktiska och enkel rengöring.

Först

Först bestämmer på den plats du vill installera din rådjur feeder. Den bästa platsen är en plats nära till dina jaktmarker. Det bör också ha lämplig storlek. Om det område du planerar att utfodra rådjur är hem för ett stort antal rådjur, då du kommer att behöva använda en mycket större och eventuellt mer komplexa rådjur feeder. Om det finns bara några rådjur i din bakgård, sedan en enkel bakgård matare räcker. Också överväga att placera mataren på en plats där rådjur är redan att uppmuntra dem att stanna.

Hur du använder rådjur matare. Big game kan vara svåra att hitta.
Hur du använder rådjur matare. Big game kan vara svåra att hitta.

Placera inte mataren för nära ett hem eftersom rådjur inte kommer att känna sig bekväm nog att använda det och tamdjur kommer att skrämma bort dem. Vid användning av ett rådjur feeder, också överväga andra typer av djur runt. Du kommer att vilja se till tråget är lämplig för rådjur men ändå enkel nog för att hålla de oönskade djuren ur mataren. Tråget är den viktigaste egenskapen hos en hjort feeder. Det måste kunna ge rådjur enkel tillgång till deras foder eller det kommer inte att vara en effektiv matare.

En annan viktig sak att tänka på att använda ett rådjur matare är miljön där den ska placeras. I regniga områden, bör taket möjliggöra regn avrinning. Samma hänsyn bör tas i snöiga klimat. Matare blir särskilt viktigt under vintermånaderna när maten tenderar att vara knappa.

Använda ett rådjur matare är inte bara en fördel för jägare men för naturvänner också. Använda ett rådjur matare ger en möjlighet att observera vilda djur nära upp ännu på ett tillräckligt stort avstånd för att säkerställa att de inte är skrämd. Använda rådjur matare möjliggör också naturfotografer att få lite prisbelönta bilder av vilda djur på sina feeders.Using rådjur matare är en förmån för djurlivet. De har en stadig tillförsel av kvalitets foder för att hjälpa dem att växa och föröka skapa en stadig tillförsel av storvilt. Jägare nytta av rådjur matare eftersom de kan odla sin ideala buck och hjälpa till att upprätthålla sin besättning. I vilket fall som helst, det finns så många fördelar med rådjur matare, både spelet, naturfotografen, markägare och jägare njuta av alla de fördelar som åtföljer användningen av fågelholkar.