E2y

Hur du använder fladdermöss för bugg kontroll

Alla vill buggar ur sina hem eller trädgårdar

Alla vill buggar ur sina hem eller trädgårdar, men vem skulle ha trott att hjälpa fladdermöss lever i din trädgård kommer att hjälpa dig att rida din egendom oönskade buggar? Eftersom buggar är en fladdermus är stapelvara, skulle det vara en naturlig följd av en blomstrande fladdermus gemenskap när det finns buggar att ätas. Om du vill ha den här typen av lösning för din fastighet, så läs på artikeln nedan, som är ganska enkel och lätt att uppnå. Det finns också en lista över material som du behöver för att få innan du får saker och ting började.

Hur du använder fladdermöss för bugg kontroll. Hålla ett öga på andra skadedjur.
Hur du använder fladdermöss för bugg kontroll. Hålla ett öga på andra skadedjur.
  • Material som du behöver:
    • Kraftiga stolpar att stödja bat hus
    • Bat hus
  • Bygga egna bat hus. Fladdermöss behöver lite mer utrymme än fåglar så att din typiska fågel hus kanske inte 100% passar för dem. Eftersom denna typ av bostäder är inte så vanligt, kan du behöva bygga ditt eget bat hus. En bra guide är en vanlig fågel hus med en större inkörsport eftersom fladdermöss är större och är i huvudsak blinda så de inte lätt kan navigera sig igenom en smal öppning.
  • Placera dina bat hus. Det är också bra att placera ditt hus på en plats som är tillräckligt hög för dem att nå t.ex. rätt under takfoten i huset. Du kan också placera sina hus intill din bakgård vägg. Ta del av hur naturliga element slår ditt hem och placera hemmet av fladdermöss bort från den. Till exempel, om en viss del av din bakgård vägg skyddas av en stor pilträd, skulle detta vara platsen där du kan placera din bat hus.
  • Hålla ett öga på andra skadedjur. Fladdermöss kan inte vara de enda som bor i ditt bat hus. Andra insekter som kan leva i det är getingar och termiter. Även bat kan äta dem, kan de försvaga den konkreta utformningen av din bat hus så det är bäst att hålla ett öga på dem och ta dem vid behov. Andra dagtid rovdjur kan också vara en källa till oro för dig eftersom de kan attackera dina fladdermöss medan de sover och vilar under dagen. Se till att du monterar den tillräckligt hög så att det inte är lätt att klättra och se till att det inte finns några träd grenar nära det som ekorrar och andra små gnagare kan använda för att gå till BAT huset.

Du kan också lämna några små fruktbitar nära området din bat hus om det inte finns tillräckligt buggar för dina fladdermöss att äta från tid till annan. Utbudet av buggar inte vara konstant i ditt område, och om det finns för många fladdermöss då det kanske inte tillräckligt med buggar att äta det är därför det är bra att ha några enstaka vänster över frukt bitar på din bakgård. Detta kommer också att förhindra att dina fladdermöss från att äta frukt som du växer i din trädgård, om du har någon. Håll hemmet rent genom att sopa det från tid till annan.