E2y

Hur brud haze på en möhippa

En möhippa är verkligen en av de mest roliga och spännande ögonblick för en kvinna som är på väg att gifta sig. De flesta av arrangörerna av sådana händelser, mestadels blivande brudens närmaste vänner och släktingar skulle lägga mer spänning till tillfälle genom att planera en hazing överraskning brud. Noggrann planering plus en samling av unika idéer är säker sätt att göra en kvinna brud hazing en minnesvärd och slutligen rolig upplevelse.

Hur brud haze på en möhippa. Planera och organisera evenemang.
Hur brud haze på en möhippa. Planera och organisera evenemang.
  • Planera och organisera evenemang. Som alla inblandade i planeringen av festen, kommer bruden definitivt vara entusiastiska över hennes möhippa. Du bör samla alla berörda personer för mindre möten ett par dagar innan händelsen så att du kan börja brainstorming och planering.
  • Välj en plats för partiet. Eftersom denna typ av evenemang hålls vanligtvis i privat, skulle de flesta människor gör det i en av deltagarens hus eller lägenhet. Du kan också hyra eller betala för ett privat rum på ett hotell eller en restaurang med mat och dryck paket om du vill rädda dig från det tråkiga jobbet av måltid planering och förberedelse.
  • Ställ in datum för festen. Troligen kommer bruden att vara väldigt upptagen med alla bröllop förberedelser så du måste se till att bruden kommer att ha tid och kan verkligen göra det till festen. Om du tänker ha det som en överraskning, tänk på det bästa alibi som inte skulle ge henne den minsta vink om vad du håller på med. Du kan berätta för bruden att några av medlemmarna i hennes följe vill träffa henne för att brainstorma lite mer om detaljerna i bröllopsprogram eller efterfesten.
  • Träffa och brainstorma med de övriga deltagarna. Bridal Fördunklingen är helt enkelt en term som används för en vågar eller en omgång konsekvenser för bruden. Du måste skapa en lista med vågar att bruden har att utföra innan natten slutar. Träffa de andra deltagarna i förväg för att brainstorma för riktigt coola och roliga idéer för ett antal vågar.
  • Förbered ett spel kort eller ett klistermärke. När du har valt de bästa 5 vågar, skriv ner det på ett papper eller ett klistermärke att bruden kommer att bära tills hon åstadkommit allt.
  • Ha kul. Kontrollera att alla deltagare är redan i arenan en timme eller så innan bruden anländer. Detta kommer ge dig mer tid att polera detaljerna och har ett slags resumé att se till att allt kommer att komma ut som planerat. När bruden anländer, berätta för henne vad hon har att göra och ge henne en lista över de vågar. Om hon vägrar att göra något av vågar, tar hon en konsekvens. Du kan antingen göra henne dricka ett par skott eller så av hårda alkoholdrycker, och liknande.
  • Kontrollera att bruden kan och verkligen kommer att göra uppgiften. Dricka lite och en bra mängd stöd kan bidra till att öka brudens förtroende om den utmaning, till exempel, är lite överbord. Tänk på att hela kärnan i spelet är att ge den blivande bruden är en av de bästa och mest minnesvärda upplevelsen av sitt enda liv. Om hon vägrar eller om hon inte upp för utmaning, då det kan helt förstöra det roliga i det.