E2y

Hur bli av häckande svalor

Det är vår och en sak är säker

Det är vår och en sak är säker. Besökarna kommer. Men besökarna som här avses är inte den vanliga, mänskliga. De är de besökare som besöker varje vår och du skulle inte vilja bo i ditt hus. Du skulle säkert vilja säga "Inget mer utrymme för hyra." Deras flygplan kommer från alla möjliga platser och landa på sina valda turistattraktioner. De ser så söt vid en första anblick, men de kommer att lämna dig med sämst skick. De är söta ändå oförskämd. De har de mest lura utseende och förödande vanor. De lämnar sina väskor och resväskor bakom i era hus. Efter som du inte vill ha dem tillbaka. Dessa besökare är svalorna.

Det finns fyra saker du behöver för att bli av med dessa irriterande varelser. En är en fågel Net 2000, som ser ut som en jätte netto. Dessutom måste du ha en fågel Slope, som ser ut som en triangel utan en bas eller ett hus tak. Det tredje materialet skulle vara en fågel Spike 2000 som ser ut som en rad hårda fjädrar. Den sista materialet är en ultranetting, som ser ut ungefär så Bird Net 2000, men med större hål. Du kan faktiskt konsultera en djuraffär när du har problem med att leta efter dessa material.

Använda dessa fyra material, följ dessa steg för att enkelt bli av med svalor som häckar eller är på väg att bygga bo i ditt hus:

Förstå beteendet och art sväljer

Hur bli av häckande svalor. Förstå beteendet och karaktären av svalorna.
Hur bli av häckande svalor. Förstå beteendet och karaktären av svalorna.

Förstå beteendet och karaktären av svalorna. Svalor verkar vara söt vid första anblicken. Skenet kan bedra, sägs det. De är söta, men är också hemskt. Varje år, deras spillning och häckning rester blir stora problem och kan kosta tusentals dollar för att slösas bort i hemmet reparationer eller refurnishing. Varje vår, svalorna migrera och leta efter platser där de kan frodas.

Veta om ditt hus är en möjlighet

Veta om ditt hus är en möjlighet. Den arkitektoniska utformningen eller utseende av en webbplats är ett stort inflytande på svalorna "val av plats att trivas i. Vanligtvis platser med överhängande takfoten med mer än 8 inches i bredd i rät vinkel med väggen väljs av svalor. Den nämnda fåglar ofta väljer trä, puts, murverk eller betong yta av väggen.

Förebygga eller begränsa

Förhindra eller kontrollera. Innan fåglarna kommer, ställa in din fågel Net 2000. Fäst den från den yttre kanten av takfot ned till sidan av byggnaden. Dessutom kan du sätta upp en gardin och bifoga det till takfoten, hänger omkring 4 inches från sidan av ditt hem. Du kanske också vill inrätta en plast eller stål Bird Spike längs väggen. Den ultranetting kan fästas stolpar runt huset.

Använd fågeln lutning

Använd fågeln lutning. Fågeln lutning kan placeras under takfoten för att förhindra att svalorna från häckning. På detta sätt kommer svalorna leta efter en annan plats. Den hala känsla det ger att fåglarna kommer att hindra dem från att bygga sina bon. Den kan installeras, målas, och lämnade för ett år.

Dessa fyra steg kan vara lite komplicerat att följa

Det är vår och en sak är säker. Veta om ditt hus är en möjlighet.
Det är vår och en sak är säker. Veta om ditt hus är en möjlighet.

Dessa fyra steg kan vara lite komplicerat att följa. Det är därför om du känner att du inte kan avsluta eller ens starta jobbet, låt en professionell eller en expert hjälpa dig. Fråga dina grannar också. Kanske en av dem har provat det här förut. Bara se till att du ställer in dina nät innan svalorna kommit.