E2y

Hur bjuder kolibrier till din trädgård

Även vuxna kolibrier foder princip på blommanectar

Även vuxna kolibrier foder princip på blomma nektar, kan de upprätthålla inte sina liv genom att mata på detta ensamma. I själva verket avvisar de nektar som kommer från blommor med mindre än 10% socker. De äter också en art av insekter som är deras enda källa till mat när häckande. Läs riktlinjerna nedan för att veta hur du kan bjuda in fler kolibrier till din trädgård.

Hur bjuder kolibrier till din trädgård. Insekter och nektar är väsentliga delar av en kolibri kost.
Hur bjuder kolibrier till din trädgård. Insekter och nektar är väsentliga delar av en kolibri kost.
  • Insekter och nektar är väsentliga delar av en kolibri kost. Hummer får sin fett-och protein från insekter medan nektar ger ut socker. Detta kommer att producera friska kolibrier. Och eftersom kolibrier är pollinerare i våra trädgårdar, kommer de pollinerar inte bra om de är ohälsosamma.
Du måste skapa en trädgård som kolibrier njuta. Plantera din trädgård med blommor som är rika på nektar. En bra trädgård för kolibrier bör också vara en miljö för fåglarna också. Kom ihåg att verbena är kolibrier favorit.
  • Din trädgård bör ha både solbelysta och skuggade områden. De kommer att behöva de skumma områden att abborre och det är också den plats där de kommer att bygga sina bon. Med träd som eukalyptus och pilträd i din trädgård kommer att förse dem med allt material de behöver för att bygga sina bon liksom de saker som de behöver för att bygga bo.
Hummingbirds kan göra sina små sommarstugor av löv, kvistar och spindelnät som de får från träden. Hummingbirds lockas till blommor som Beard Tongue, Red Fox, Honeysuckle, Holly Hocks, Columbine, daglilja, Bee Balm, Bleeding Heart och Rose Salvia.
  • Hummingbirds behöver äta oftare än någon annan fågel. De matar så ofta som fyra till fem gånger inom en timme. Oroa dig inte om det blir några blommor och nektar. Du kan hänga en matare eller flera matare i din trädgård. Men kom ihåg att få röda matare eftersom kolibrier är mer attraherad av den röda färgen.
Dessutom är det mycket lätt för fåglar att se den röda färgen på avstånd. Du kan antingen göra din egen mix eller köpa en. För att göra din egen nektar mix, bara koka en del av sockret i fyra delar vatten. Om du vill göra orioles, koka en del socker i åtta delar vatten.
  • Vid hängande matare i din trädgård, placera varje matare cirka 30 meter från varandra och hålla matare ren. Placera inte något i din feeder annat än socker vatten. Använd inte karamellfärg som ett sätt att locka kolibrier.
Kom ihåg att även honung är en perfekt källa till socker, aldrig mata dina kolibrier med det eftersom det är inte hälsosamt för dem. Kontrollera regelbundet dina matare att se till att de är fria från myror och se till att dina matare är alltid fulla.

När du välkommen kolibrier i din trädgård

När du välkommen kolibrier i din trädgård, notera att detta är inte bara en säsongsbetonad sak. Du gör ett åtagande för dessa fåglar när du började att rymma dem i din trädgård och skapa en sund livsmiljö för dem. På grund av detta, kan du göra dessa fåglar är beroende av dig.

Så, om du valt att hålla dem på din trädgård, se till att de har allt de behöver när blommorna inte är i blom och inte producerar nektar.