E2y

Hur avblåsa ett engagemang med klass

Ibland gör de bästa som planer inte alltid komma i förverkligas

Ibland gör de bästa som planer inte alltid komma i förverkligas. Det finns tillfällen att även bröllop planer eller ett engagemang måste kallas av på grund av olika anledningar. Om du upptäcker att du inte kan gå vidare med bröllopet på grund av några tvivel eller viktiga frågor som har stigit, kan du hantera fortfarande saker med klass. Här är hur.

Hur avblåsa ett engagemang med klass. Noggrant utvärdera dina känslor.
Hur avblåsa ett engagemang med klass. Noggrant utvärdera dina känslor.
  • Noggrant utvärdera dina känslor. Lyssna på din magkänsla. Om du vet att du bara ska gifta för alla fel skäl, tryck inte igenom det. Ibland kanske du faktiskt riktigt kär i din fästman men inser att det kanske inte är rätt tillfälle att gifta sig eftersom antingen en av er är redo. Var inte som prinsessan Diana, som ropade kvällen innan hennes bröllop och ville kalla det av, men inte eftersom handdukar redan hade sina initialer monogrammed på den. Om du har några tvivel, gör det inte.
  • Berätta för din fästmö först. Låt honom inte vara den sista att veta. Har ett hjärta till hjärta prata med honom och vara ärlig om dina känslor. Undvik blogg inte om det och låt din fästman ta reda på om hans brutna engagemang från någon annan. Det är inte respektfullt och det är inte rätt.
  • Dröj inte det oundvikliga. Så snart du bestämmer att det inte är rätt tid eller att han inte rätt person, bryta upp förlovningen direkt. Det är ingen idé att dra fötterna och har engagemanget hotande framför dig. Du kommer bara göra dig sjuk med stress och det är inte rättvist att din fästman. Dröj inte ditt tal eftersom det är hans födelsedag eller det är jul. Som låten går, det finns inget enkelt sätt att bryta någons hjärta, och det finns ingen perfekt tid att göra det.
  • Avkastning ringen. Om du är kvinna och din man är en kalla det, du får behålla ringen. Men egentligen, vem vill ha en ring som bara kommer att påminna dig om en misslyckad relation? Om du är den en att kalla det avslutas, så ska du returnera ringen.
  • Berätta närmaste familj och dina närmaste vänner. De kommer att vara de att sprida ordet, särskilt om du också är förkrossad över nyheten. Om du har ett bröllop webbplats eller använder en samordnare, informera den personen direkt så att hon kan ordna med ditt bröllop leverantörer för att få en återbetalning.
  • Returnera mottagna gåvor. Om du redan har börjat få presenter, måste du returnera dessa poster, inklusive eventuella monetära gåvor. Det är höjden av dålig smak att hänga på presenter till bröllop du aldrig kommer att ha. Oroa dig inte, bara registrera dig för samma objekt igen nästa gång.
  • Håll det privat. När du låter andra människor veta om förändringen i bröllopsplaner, det finns ingen anledning att gå in på detaljer. Naturligtvis folk blir ravenously nyfiken på varför, men du är inte skyldig att göra förklaringar. Inte illa ditt ex fästman och hålla relationen detaljer för dig själv.

Det är bättre att ta itu med förlägenhet av en bruten engagemang snarare än att ta itu med de röriga komplikationer av en bitter skilsmässa. Vidta nödvändiga åtgärder för att korrigera en situation nu, snarare än att gå igenom med något du känner ett misstag.