E2y

Hur att utforma och bygga en kaninbur

Att ta hand om kaniner också innebär att ge dem husrum

Att ta hand om kaniner också innebär att ge dem husrum. I detta fall, kommer att köra dem förlorar i ditt hus inte göra. Du måste bygga en kaninbur där de kan bo. Utforma och bygga en kaninbur kräver inga speciella kunskaper i snickeri. En kaninbur behöver inte ha en mycket komplicerad konstruktion. Du måste bara se till att det kommer att ge tröst att dina lurviga små husdjur behöver.

Här är de steg som du bör följa för att designa och bygga en kaninbur:

Hur att utforma och bygga en kaninbur. Bestäm storleken på buren behövs av ditt husdjur.
Hur att utforma och bygga en kaninbur. Bestäm storleken på buren behövs av ditt husdjur.
  • Bestäm storleken på buren behövs av ditt husdjur. Innan du försöker att designa och bygga ditt husdjur hutch, måste du först avgöra den exakta storleken att dina kaniner behöver. En liten bur kommer att göra för en eller två kaniner. Dock kommer en liten hutch inte vara perfekt för fyra eller fem kaniner. Dina husdjur måste kunna köra runt sin bur utan att stöta i varandra. Det måste också ge utrymme för deras mat och vatten. Om du planerar att installera saker inne i buren, då måste du se till att storleken på skyddsrummet kommer att rymma alla dem. Leta efter ett område i ditt hus där du planerar att placera buren och göra mätningar. Se till att anteckna de mätningar som du tog i en bit papper.
  • Plan utformningen av buren. Efter att veta storleken på buren, kan du gå vidare till den roliga delen, där man drar utformningen av din kanin härbärge. Ta en penna och ett papper och leta efter en lugn plats där du kan arbeta. Rita ett första utkast till buren. Du behöver inte göra det komplicerat, speciellt om du inte har erfarenhet av snickeri. Du måste komma ihåg att ta hänsyn till dina kunskaper i snickeri när du designar din kaninbur.
  • Köp de saker som du behöver. För att bygga en kaninbur, måste du samla allt material som du behöver. Gör en lista på allt material som du behöver för detta projekt. När du gjort detta kan du gå till din lokala järnaffär för att köpa de saker som du behöver. Se till att ta med förslaget i buren och de mätningar som du tog så att du kan ge dem till den person som kommer att sköta dig. Kom ihåg att göra justeringar för varje material för att se till att du alltid har ett extra, och för att undvika att gå tillbaka till järnaffären när du får slut på material att använda.
  • Bygg buren. Leta efter en plats där du kan bygga buren. Om du vill, och om området tillåter det, kanske du kan arbeta på det område där du vill placera buren när du avslutar den. Samla allt material och placera dem på din arbetsplats för att undvika onödiga rörelser som kommer med att gå till din redskapsbod att få vad du behöver. Börja bygga kaninens kaninbur. Gör detta med försiktighet för att undvika skador. Efter att bygga buren, testa sin styrka.

Buren som du bygger kommer inte bara fungera som ditt husdjur hemma

Buren som du bygger kommer inte bara fungera som ditt husdjur hemma. Det kommer också att fungera som deras skydd från den hårda vädret. Ta er tid att se till att ditt husdjur får så mycket skydd som möjligt kommer att bidra till att säkerställa att dina fyrbenta vänner kommer att ha långt och friskt liv.