E2y

Hur att tända ett utomhus bröllop

Ett bröllop är en händelse som normalt tar en hel del planering

Ett bröllop är en händelse som normalt tar en hel del planering. De flesta bröllop är igång under dagen och slutet nattetid. Men vissa människor tycker om att ha ett utomhus bröllop på natten. Den första frågan som måste lösas är hur man tänder en utomhus bröllop? För de gäster att njuta av ditt bröllop och vara bekväm, måste det finnas tillräcklig utomhusbelysning. Här är några idéer om hur man kan tända ett utomhus bröllop.

Det första som måste tas om hand är makt

Det första som måste tas om hand är makt. Du måste antingen hyra en generator eller låna en från någon. Du kommer också att behöva förlängningssladdar och massor av dem. Du kommer att vilja se till att de är tillräckligt långa så att du kan sätta dem väl ur vägen för gästerna så att de inte snubblar över dem eller komma i deras väg.

Hur att tända ett utomhus bröllop. Ett bröllop är en händelse som normalt tar en hel del planering.
Hur att tända ett utomhus bröllop. Ett bröllop är en händelse som normalt tar en hel del planering.

För det omgivande ljuset på den yttre kanten av fastigheten, kan du använda tiki facklor för ett varmt, mjukt ljus. Tiki ficklampor är riktigt trevligt att använda i en strand bröllop, och de kommer att pågå en lång tid.

Ett trevligt sätt att lysa upp tabellerna är att använda ljus som mittpunkten på bordet. Vem har inte satt sig vid ett bord med ljus på det och inte omedelbart känna romantik eller intimitet de kan skapa? Eftersom ditt bröllop kommer att ha utomhusbelysning, skulle det vara bäst att se till att använda en glasvas eller lykta för att hålla ljusen ordentligt så att de inte blåser bort eller ens blåsa ut från vinden.

Ett annat steg för att tända ett utomhus bröllop är att använda surroundhögtalarna träd för ljus. Ta några julbelysningen och sträng dem upp i träden. De kan vara små lampor eller stora lampor, färgade lampor eller klara lampor. Hursomhelst, kommer de att producera en trevlig atmosfär och ge ditt bröllop med den belysning du behöver.

Det första som måste tas om hand är makt. Och slutligen.
Det första som måste tas om hand är makt. Och slutligen.

När toppen av receptionen, om du dra kablar från receptionen och fäst dem på träden, kan du göra en baldakin som du hänger mer belysning på. Vissa människor tycker om att hänga upp kinesiska lyktor i utomhus receptionen eftersom de kommer i många olika färger, och du kan matcha temat för ditt bröllop eller bara ge en mycket festlig stämning!

Och slutligen

Och slutligen, när du har ett utomhus bröllop, måste alla kunna se bruden och brudgummen. Du kan använda spotlights och få dem fokuserade direkt på bruden och brudgummen, speciellt om du har ett bröllop på natten. Många av de saker som behövs till exempel en spotlight eller iscensättning för bruden och brudgummen att stå på kan köpas på en fest biluthyraren.

Och där har du det

Och där har du det. Tända ett utomhus bröllop är en mycket viktig uppgift, men det kan också vara en rolig uppgift om du följer stegen ovan. Ditt bröllop kommer att bli ett kärt minne långt efter alla har gått hem.